ترانه13793 مدیر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 عنوان امروز جنسیت نی نیمو فهمیدم 😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 46 پست امروز رفتم سونوی آنومالی واای خیلی استرس داشتم 😄اماخداروشکر همه چی خووب پیش رفتو نی نیمم دخملی بود 😍😍ایشالاا قسمت همه ی منتظراااا🌺🌺🌺🌺🌼🌼🌼 ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡ 1399/01/18 | 22:36 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه13793 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 مبارک باشه عزیزدلم میشه بگی ضربان قلبش تو سونو ان تی چقدر بوده مرسی عزیزم🌺۱۵۶ ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
rahafh عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 2031 خداروشکر منم رفتم آنومالی امروز ولی گفت آب دورش خیلی کمه ک اگه تادوهفته ی دیگه جبران نشه ختم بارداری ... عزیزم انشالله که همه چی خوب پیش بره.وسقط نکنی.صلوات میفرستم برات.خودم سقط کردم میدونم چهقدسخته. عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
ترانه13793 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 عزیزم بسلامتی انشاالله تاپیکتو که دیدم پیش خودم گفتم دختره اگه حدسم درست باشه مال منم دختره😍 ... سلامت باشی گلم آره دختره عزیزم😍😘ایشالا هرچی خیروصلاحته همون بشه وبسلامتی نی نیتو بغل کنی😍 ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
ترانه13793 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 جفتت تو انتی چی بود؟ضربان قلبش چند بود؟بهت تو انتی نگفتن نی نی دختره؟ جفت هم ان تی هم آنونالی خلفی بود .ضربان قلب ان تی ۱۵۶.ان تی جنسیت بهم نگفتن ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
مریم_مامان_آینده99 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5795 مبارکت باشه عزیزم انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد منم چند روز دیگه میخام برم سونو ان تی از حالا استرس گرفتم😂 خدایا شکرت بخاطر همه چی
ترانه13793 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 من خیلی اصرار کردم ، گفت احتمالا دختره میترسم حدسش اشتباه بوده باشه من اسمشم انتخاب کردم ، خرید عی ... خخ ایشالا همونی ک دوس داری باشه وصحیح وسالم بیاد😍ان تی فقط حدسی میگن عزیزم ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
ترانه13793 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 دعا کن نی نی منم پسرباشه چون یه دختر دارم راستی علایم هات توبارداری چی بود به چی ویار داشتین ایشالا هرچی ک دلت میخواد همون باشه عزیزم 😘🌺من ۳ماهه اول شدیدن حالت تهوع داشتم چیزی نمیتونستم بخورم اما بیشتر ب ترشی وشوری علاقه داشتم ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
مریم_مامان_آینده99 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5795 خداروشکر منم رفتم آنومالی امروز ولی گفت آب دورش خیلی کمه ک اگه تادوهفته ی دیگه جبران نشه ختم بارداری ... انشالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم خدایا شکرت بخاطر همه چی
goleasheq عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 335 آره عزیزم من قبل اینکه جنسیتو بفهمم صورتی گذاشته بودم ک آخرم دختر شد😄 چ عالی. انشاالله منم یه روز تیکر صورتی بزنم😍😍😍 کاربری چهارم ام😩
ترانه13793 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 مبارکت باشه عزیزم انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد منم چند روز دیگه میخام برم سونو ان تی از حالا استرس ... مررسی گلم😍🌺استرس نداشته باش ایشالا همه چی خوب پیش میره ونی نیتو ب سلامتی بغل میگیری😍 ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
ترانه13793 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3464 چ عالی. انشاالله منم یه روز تیکر صورتی بزنم😍😍😍 ایشااالا عزززیزممم😍😘 ❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
مریم_مامان_آینده99 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5795 مررسی گلم😍🌺استرس نداشته باش ایشالا همه چی خوب پیش میره ونی نیتو ب سلامتی بغل میگیری😍 ممنون گلم انشالله 😘 خدایا شکرت بخاطر همه چی
احمدسنجری عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 4151 ایشالا هرچی ک دلت میخواد همون باشه عزیزم 😘🌺من ۳ماهه اول شدیدن حالت تهوع داشتم چیزی نمیتونستم بخورم ... انشالله منم الان فقط چیزای ترش وشور دوست دارم حالت تهوع هم کمی دارم خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
گلگی عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9885 ایشالا ک جبران میشه واسه موندن جنینت صلوات و ایت الکرسی خوندم❤ ممنون عزیزم التماس دعادارم من طاقت ازدست دادنشوندارم😭😭 لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
گلگی عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9885 عزیزم انشالله که همه چی خوب پیش بره.وسقط نکنی.صلوات میفرستم برات.خودم سقط کردم میدونم چهقدسخته. ممنون عزیزم برای نینیت صلوات میفرستم لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤