2777
2789
عنوان

جای دخترمو جدا کردم اما ..

262 بازدید | 9 پست

الان یک ساله جدا میخوابه ازمون بعضی وقتا از خواب بیدار میشد میومد پیش خودمون 

اما الان چون بچه پیش من میخوابه اونم هرشب بالش پتوش دستشه رو تخت ما ولو شده 🤦🏻‍♀️ بزرگم شده دیگه ۳ تامون جا نمیشیم رو تخت 

اصلا هم‌کوتاه نمیاد بره اتاق خودش . حتی وقتی خوابه بلندش میکنیم بیدار میشه میگه نمیخوام اونجا بخوابم 

نمیدونم چیکار کنم 

نمیخوام هم باز عادت کنه به با ما خوابیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه شما باید جوری وانمود کنید که کوچولوتون هم داره جدامیخوابه تا فرزند بزرگترتونم کم کم‌ بره تو اتاق خودش اما اگه به زور جداش کنین از لحاظ روحی اذیت میشه.

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
خب طبیعیه شما باید جوری وانمود کنید که کوچولوتون هم داره جدامیخوابه تا فرزند بزرگترتونم کم کم‌ بره ت ...

به زور که جداش نمیکنم شب نزدیک ده بار هی میبرمش تو اتاقش هی برمیگرده . روزا میخوابه ولی شب نه 

وقتی هم بهش میگم باید بری اونجا بخوابی میگه دوس دارم پیشت باشم مجبورم بیارمش کنارم یا خودم کنارش بخوابم 

چطوری جاشو جدا کردی؟ پسر من دو سال و چند ماهه ماه بعد بچه دومم به دنیا میاد موندم چطوری جاشو جدا کنم ...

تختشو براش عوض کردم اتاقشو قشنگ کردم با عروسک و چراغا و ریسه های رنگی . همه کاراکترایی که دوست داشتو هم براش گرفتم گذاشتم تو اتاقش مثلا عاشق باب اسفنجیه فرش و رو تختیشو اون شکلی گرفتم 

خودش داوطلبانه رفت رو تختش خوابید فقط میگفت کنارم باش منم میموندم تا بخوابه 

دیگه شب اگه بیدار میشد میومد اگه نه که همونجا بود 

شما مامانای توی خونه که میخواین مراقب بچه هاتون باشید و بیرون از خانه کار نکنید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی