2777
2789
میگم فاک خالی نیست فاک آپ 

نه fuck خالی هم استفاده میشه درواقع یه کلمه ست که هرجا یه جور استفاده میشه 

ولی چه با up بیاد چه بدون اون کلا خود کلمه fuck معنی بدی داره من کلا کلمه اشو میخواستم توضیح بدم 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لعنتی به فارسی. مترجم گوگل ترجمه کرد

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  
آره ولی باید امادگی  ریدن طرف مقابل ب خودتو داشته باشی🙃

rolling on the floor

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  
والا حدشو نمیدونم از اینترمدیت بالاترم ولی advanced هم نیستم . گلیم خودمو میتونم از اب بکشم بیرون . ...

واسه یادگیری حتما باید کلاس رفت

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

یعنی گند زدن و تر زدن

بیشتر دوست ها جلو هم دیگه به کار می برن

یا هر کسی که باهاش خیلی راحتی معمولن جوون ترها استفاده می کنن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

آره ولی باید امادگی  ریدن طرف مقابل ب خودتو داشته باشی🙃

من که گفتم کلا هنگ کرد الان دوروزه قهره 

انتظارشو نداشت همچین بهش بگم😂😂😂 

گفتم پیگیرشم ببینم معنی خیلی بدی نداشته باشه😂

واسه یادگیری حتما باید کلاس رفت

من هیچوقت کلاس جدا نرفتم . البته مدرسه مون همیشه یه کتاب اضافه هم درس میداد . حالا تعداد ساعتش مثل کلاس بیرون نبود ولی همونم خوب بود 

توی دانشگاه هم سعی می کردم کتابهای درسی رو به انگلیسی بخونم

یه مدت هم فیلم زیاد می دیدم