2777
2789
عنوان

شوهر شوخ😡😞

221 بازدید | 16 پست

از شوخی های شوهرم پیش بقیه خستم☹🙁😓

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش بقیه باهام با شوخی صحبت میکنه ناراحت میشم..شما بیاین بگین من حساسم یا حق دارم..دیشب خونه جاریم رفتیم چند دقیقه گفتن بیاین بشینین چایی بیاریم گفتم نه ما چایی نمیخوریم همسرم هم بخاطر معده دردش چایی نمتونه زیاد بخوره بعدش همسرجان با خنده گفت خانوم منم شده نگهبان در جهنم نمیزاره چایی بخورم...حق داشتم ناراحت شم یا نه🤔😕

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
شوهر منم خیلی شوخه همه هم خوششون میادو دوسش دارن ولی من دوس دارم جدی باشه

مرد باید یکم جدی باشه دیگه مخصوصا پیش بقیه😐

هر بارم میگم خب چرا پیش بقیه اینجوری میگی من دوس ندارم میگه شوخی کردم دیگه خب ببخشید😒اصن روح و روانمو بهم ریخته😢

منم بودم ناراحت میشدم بخصوص پیش جاری    

واقعااااااااا اونم پیش جاری😕