2777
2789
عنوان

ای یو ای مثبت و هفته پنجم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنتون بشنوه این همه زحمت و استرس و نگرانی خدا کنه بی نتیجه نمونه

ان شالله قلبشم می زنه اونقد گریه کردم تا دوهفته بشه برم سونو قلب جاریم گفت این استرس سمه الا نباید زود میرفتی سونو

ان شالله قلبشم می زنه اونقد گریه کردم تا دوهفته بشه برم سونو قلب جاریم گفت این استرس سمه الا نباید ز ...

یعنی شما هم هفته ۵ رفتی فقط ساک بارداری دیده شده؟ بعد دوهفته رفتی همه چیز خوب بود؟

خدایا شکرت....

سلام عزیزم منم موعدم یکم فروردین بود نهم رفتم سونو گف بر اساس سونو چهار هفته و سه روزته در صورتیکه بر اساس پری پنج هفته و سه روز بودم ساک بارداریمم خالی بود ن کیسه زرده ن جنین😢خ حالم بده احتمال بارداری پوچ بهم دادن اگ تا هفته بعد تشکیل نشه دوباره سقط میکنم یسریم پارسال اینطور شدم😭

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام عزیزم منم موعدم یکم فروردین بود نهم رفتم سونو گف بر اساس سونو چهار هفته و سه روزته در صورتیکه ب ...

واااا پنج هفته برا تشکیل ساکه دیگ فقططط 

مامان من ۷ هفته و ۵ روز بچش حتی قلب نداشت  دیگ نرفت سونو ۳ ماهگی رفت

الانم ابجی خوشگلم ۶ سالشه و بسیار باهوش 😍این بچه ها نابغه میشن 

ببخشید رک میگم ولی کاری نکن با این استرسا بچت سقط شه

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
واااا پنج هفته برا تشکیل ساکه دیگ فقططط  مامان من ۷ هفته و ۵ روز بچش حتی قلب نداشت  دیگ ن ...

واای جدی عزیزم؟ خدا از زبونت بشنوه خداکنه دوباره سقط نشه دگ تحملشو ندارم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
واای جدی عزیزم؟ خدا از زبونت بشنوه خداکنه دوباره سقط نشه دگ تحملشو ندارم

بخدا ابجیم انقد باهوش و زیباس ک نگو

اصلاااا تا ۸ هفته نرو دیگ توروخدا خودتو داغون نکن استرس سمه برا نی نی😍

بخدا ابجیم انقد باهوش و زیباس ک نگو اصلاااا تا ۸ هفته نرو دیگ توروخدا خودتو داغون نکن استرس سمه برا ...

عزیززززم😍😍😍خداحفظش کنه،،،هفته بعد چهارشنبه میرم دگ میرم توهشت هفته تراخدا برام دعاکن گلم

عزیززززم😍😍😍خداحفظش کنه،،،هفته بعد چهارشنبه میرم دگ میرم توهشت هفته تراخدا برام دعاکن گلم

چشم عزیزدلم چون خودمم سقط داشتم بخاطر توقف رشد و خیییلی داغونم حتماااا برات دعا میکنم مهربونم😍😍