2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اینهمه شرکت کننده تو نظر سنجیت چی میگه ؟

میگه اینهمه ادم اومدن تاپیکت 🌺🌺🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

من سیاوش رو بیشتر پسندیدم 

بقیه شون خیلی زیاد استفاده میشن

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

والله من تا حالا نظر سنجی نکردم ولی الان برات اسکرین شات نظر سنجیتو میزارم 

من چون اسم تركي دوست دارم از بين اين اسما انتخاب ميكنم

اورهان

آتامان

ايلقار

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

منظورم اینه فک میکردم رو گوشی شما هم همینجوری میاد 

باید از اینایی که قبلن نظر سنجی گذاشتن بپرسیم 

منم ترکی دوس دارم شوهرم میگه فقط فارسی

اخه ما تركيم بخاطر همونم همسرم مخالفتي نداره 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

همین الان یه تاپیک بزن با این عنوان که 

نظر سنجی گذاشتم ولی نمیدونم چطوری بخونمش 

میان کمکت میکنن

منم ترکی دوس دارم شوهرم میگه فقط فارسی

کارِن،آرِن

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐