2777
2789

بچه ها چجور تو واتساب پیوی طرف رو پاک کنیم طوری ک هم پی امای من هم پی امای اون پاک شه

😁😁😁😁😁از همتون انتظار جواب دارم

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

واتستپ این امکان رو نداره . توی تلگرام میتونی دوطرفه پاک کنی .

واتس فقط میتونی حذف چت بزنی که برات پاک میشه . ولی توی گوشی اون طرف هست

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاما رو یکی یکی پاک کن 

بسم الله الرحمن الرحیم....          🔴 گروه قرمز                                🔴  وزن شروع90 وزن هدف ۸۵ ... 🔴وزن هدف نهایی60  به امید الله             
واتستپ این امکان رو نداره . توی تلگرام میتونی دوطرفه پاک کنی . واتس فقط میتونی حذف چت بزنی که برات ...

مرسی از راهنماییت عششششقممممم😍😍😘😘😗

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

مرسی از همه😍