2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم ....دردم داشتم .....یه روز لک بود دیگه نبود تا سه روز بعد .....بعد کلا قطع شد

درد که ندارم فقط کمر درد خفیف ک میگیره و ول میکنه .سینه درد .سر گیجه .تپش قلب.معده ضعف یه لک دیروز یه لک امروز بعد هیچی امروزم باید میشدم ک نشدم هنوز 

سلام علاعمش چی بود ؟چه جوری بود 

من تقریبا هفته 6 بارداریم لک قهوه ای رنگ داشتم خیلی ترسیذم فوری رفتم دکتر بهم شیاف پروژسترون 400 داد و گفت باید استراحت مطلق داشته باشم و بعد از یه هفته دیگه هیچ لکی تا پایان بارداریم نداشتم ولی تا حدود 3 ماه شیاف استفاده میکردم 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
درد که ندارم فقط کمر درد خفیف ک میگیره و ول میکنه .سینه درد .سر گیجه .تپش قلب.معده ضعف یه لک دیروز ی ...

من درد داشتم زیر شکمم درد میکرد برای بعضی ها کمردرد هست، استراحت مطلق کن و حتما ذکتر برو تا بهت شیاف بده شیاف برا نگه داشتن جنین خیلی بهت کمک میکنه

تو این اوضاع کجا برم دکتر 🤔

این روزا اوضاع که واقعا بد هست ان شاء الله که دیگه لک نداشته باشی ولی اگه دیدی لک داری دست دست نکن با رعایت بهداشت مثل ماسک و دستکش و این چیزا حتما یه دکتر برو یا حداقل پیش یه ماما برو تا اگه نیاز به شیاف داری برات تجویز کنه و قرص یدوفولیک یا اسیدفولیک بنا به نیاز بدن برات بنویسه چون توی سه ماهه اول حتما باید مصرف کنی بخاطریکه خدایی نکرده جنین به مشکل مغزی و عصبی دچار نشه

این روزا اوضاع که واقعا بد هست ان شاء الله که دیگه لک نداشته باشی ولی اگه دیدی لک داری دست دست نکن ب ...

من راستش شمال هستم یعنی یک ساله ازدواج کردم اومدم اینجا کسی رم ندارم نمیدونم اگر باردار بودم ک چاره ای نیست باید برم دکتر 

من راستش شمال هستم یعنی یک ساله ازدواج کردم اومدم اینجا کسی رم ندارم نمیدونم اگر باردار بودم ک چاره ...

خب خواهر گلم یه بی بی تست از داروخونه بگیر امتحان کن سریع مشخص میشه، بعدش اگه باردار بودی زودی از گوگل آدرس و شماره تلفن دکترای شهری که هستی رو سرچ کن بعد تماس بگیر اگه تلفنی راهنماییت کردن که عالیه اگرم گفتن حضوری که مجبوری با رعایت بهداشت و رعایت فاصله از دیگران بری مطب تا ان شاء الله مشکلت برطرف بشه 

خب خواهر گلم یه بی بی تست از داروخونه بگیر امتحان کن سریع مشخص میشه، بعدش اگه باردار بودی زودی از گو ...

اوهوم فردا صبح بی بی میذارم دعا کن باردار باشم 😍