2777
2789

من خودم اینجوریم 😐

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

این مدل تبها هر دوهفته تا دوماه یکبار رخ میدهد، ۴تا ۵ روز حتی با خوردن استامینوفن و ایپوپروفن طول میکشه البته با خوردن استامینوفن  چندساعت میاد پایین بعد دوباره اوج میگیره

گلو دچار فارنژیت میشه و لوزه ها عفونی و متورم میشه

گاهی دل درد سر درد و درد برخی مفاصل بزرگ هم رخ میده

متخصصین عفونی نظر به تجویز آنتی بیوتیک دارن 

متخصصین روماتولوژی تجویز پردنیزولون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پیش چه متخصصهایی رفتید و تشخیصشون و داروی تجویزیشون چی بوده؟

باورتون میشع هیچ جا نرفتم 😥 واقعا نمی‌دونم چرا و از چیه 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
این مدل تبها هر دوهفته تا دوماه یکبار رخ میدهد، ۴تا ۵ روز حتی با خوردن استامینوفن و ایپوپروفن طول می ...

دقیقا زانو هامو هم گاهی دچار درد میکنه یه هفته یه زانو هفته بعد زانوی دیگه 

سلام پیش چه متخصصهایی رفتید و تشخیصشون و داروی تجویزیشون چی بوده؟

شما چه اقداماتی کردید میشه بپرسم من همش به هوای اینکه حالا یه سرماخوردگی جزیی گرفتم با خوردن انتی بیوتیک رد میکردم اما الان که کرونا اومده بیشتر نکرانم میکنخ و بعدا میخوام اساسی برم دنبالش 

شما چندسالتونه و چند وقته تبهای مکرر میکنید؟

تبهای دوره ای انواع مختلفی داره و حمله سیستم ایمنیه

اما غیر از اون میتونه از عفونت استرپتوکوکی گلو باشه که درمان نشده و خدانکرده به قلب یا مفاصل میزنه میشه تب روماتیسمی

تشخیصش با پزشکه

تبهای دوره ای انواع مختلفی داره و حمله سیستم ایمنیه اما غیر از اون میتونه از عفونت استرپتوکوکی گلو ...

من ۳۵ سالمه والا خیلی وقته از وقتی یادمه همیشه هر چند وقت یه بار گلو درد دارم با تب مختصر چند وقتیه درد مفاصل هم همراه تب البته بدون گلو درد اضافه شده پس چیز جدی هست ؟ من نمیدونستم چون خیلی لاغر هستم همش به خودم میگم حتما خودمو به سرما دادم یا از حمام که میام معمولا روز بعدش اینجوری میشم خودمم احساس کردم انگار یه عفونت مدام با من هست و هر وقت انتی بیوتیک میخورم خوب میشم اما برمیگرده البته بگم خیلی از انتی بیوتیک استفاده هم  نمیکنم ولی هیچ وقت پیگیر نبودم فکر میکردم عادیه ! تا اینکه الان زانو درد هم اضافه شده و کمی به فکر منو برده 😐 که پیگیر باشم شما اطلاعاتتون کامل  بود ممنون الان بچه شما هم اینجور میشه عزیزم 😓 خدا سلامتی بده مامانم همیشه میگخ تو از بچگی همییبییشه سزماخورده بودی 😕 شاید مال منم از کودکی هستش که با سرماخوردگی اشتباه گرفته میشده 

من ۳۵ سالمه والا خیلی وقته از وقتی یادمه همیشه هر چند وقت یه بار گلو درد دارم با تب مختصر چند وقتیه ...

البته این مدل تبهای دوره ای که دخترم داره از زیر ۵سال شروع میشه با گلودرد و آفت و دلدرد یا مفصل درد گاهی 

اما بهتره بعد کرونا یه آزمایش ساده  تو تب و غیر تب بدید خیالتون راحت بشه 

ایشالله چیز خاصی نباشه

البته این مدل تبهای دوره ای که دخترم داره از زیر ۵سال شروع میشه با گلودرد و آفت و دلدرد یا مفصل درد ...

سلام خانوم. یکی از دوستای من پسرش تب مارشال داشت الان تحت درمان هومیوپاتی هست الان نزدیک 6 ماهه تب نکرده. برد تحقیق کن حتما. دیگه راحت میشی بخدا من دختر خودمم تحت درمانه. تب مارشال نداره دخترم اما زیاد تب میکرد. 

سلام خانوم. یکی از دوستای من پسرش تب مارشال داشت الان تحت درمان هومیوپاتی هست الان نزدیک 6 ماهه تب ن ...

سلام عزیزم ینی چی تب زیاد میکزد تب بی علامت منطورته.میشه یکم توضیح بدی و اینکه چند سالشه و الان حالش چطوره