2777
2789

اوووم هرچی فکر میکنم چیز خاصی به نظرم نمیاد

دوست دارم خودم باشم و خودم به آرزوهام برسم و موفقیت کسب کنم 

چهرم رو که دوست دارم

درکل احساسِ خوبی نسبت به اینکه به جای کسی میبودم یا جای کسی باشم ندارم!

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

جنیفر لوپز 

لعنی هیچی تو زندگیش کم نداره 

قیافه پول  شهرت ثروت صدا  محبوبیت  بچه  

چرا واقعا یعنی هیچی تو زندگیش نمیخواد دیگه 

یا اون دن بلرزیان  ثروتمند 

انقدر از همه چیز داره که گفت  هیچی  سوپرایزم نمبکنه از بس همه چیز دارم😐

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم خودم باشم. به خودی که الان نمیتونم باشم حسادت میکنم. خود واقعیم همون که میخوام باشم نه اون که بقیه میخوان

از لحاظ ثروت خدا میدونسته یه چی که در همین حد داده 

خانواده دوست داشتم یه خانواده همراه داشتم. به خانواده های با محبت غبطه میخورم

همسر هم که فعلا ندارم معلوم نیس کجا مونده نمیاد منو بگیره😡

اسی یه بحث فلسفی راه انداختی😂😂

به نظرم هرکسی خودش بهترینه،اصلا نمیشه جای کسی دیگه بود....

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹