2777
2789

میخوام ببینم کسی بچش به خصوص به گوشت قرمز حساسیت داره؟ اخه پسرم یک سالو نیمشه حس میکنم روزایی که ماهیچه میخوره یا گوشت یکم سست و خوابالو میشه امکان داره؟؟

دختر من لبش ورم ميكنه به مرغ الرژى داره

پسر من احساس میکنم به گوشت حساسه.. خیلی سست میشه نمیدونم تلقینه یا ربط داره به هم.. از دکترش پرسیدی حساسیت تا کی ادامه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من احساس میکنم به گوشت حساسه.. خیلی سست میشه نمیدونم تلقینه یا ربط داره به هم.. از دکترش پرسیدی ...

شايد حس ميكنى اخه سست شدن نشونه الرژيه مگه؟ من فقط دونه دراوردن و ورم كردن رو ديدم معمولا ميگن تا يك سالگى ولى من بخاطر كرونا نبردم دكتر نميدونم

شايد حس ميكنى اخه سست شدن نشونه الرژيه مگه؟ من فقط دونه دراوردن و ورم كردن رو ديدم معمولا ميگن تا يك ...

نمیدونم ولی یه حوری میشه میفهمم.. ایشالا که خیر باشه مرسی که گفتی عزیزم🙏

[QUOTE=131467268]نمیدونم ولی یه حوری میشه میفهمم.. ایشالا که خیر باشه مرسی که گفتی عزیزم🙏[/QU

دریافت پروتین برای بچه ها ضروریه.... اگه کودکتون اهل خوردن پروتیین نیست بهش مکملی بدید که دارای میزان مناسبی پروتیین باشه مثل گین آپ که طراحی شده برای بچه هایی که اهل خوردن پروتیین نیستن. پروتیینش هم پروتیین آب پنیره که جذبش حرف نداره و کلی ویتامین و آنزیم وکربوهیدارت هم در کنارش داره

پسر من احساس میکنم به گوشت حساسه.. خیلی سست میشه نمیدونم تلقینه یا ربط داره به هم.. از دکترش پرسیدی ...

اگه دریافت پروتیین پسرت پایینه بهش مکمل گین آپ بده که این دریافت کم پروتیین رو جبران کنه. "گین آپ" برای این بچه ها بهترین انتخابه

دختر من لبش ورم ميكنه به مرغ الرژى داره

اگه دریافت گوشت و مرغ دخترت کمه, حتمأ بهش مکملی مثل "گین آپ" بده که این کمبود رو جبران کنه چرا که دریافت کم پروتیین برای بچه ها اثر مخرب مستقیم روی رشد قد و همینطور وزن کودکت میگذاره.

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی