کسی میدونه بچه بیماری نتابدلیک داشته باشه تا چند ماهگی نشون میده علایمشو؟ و اینکه فقط ازدواج فامیلی متابولیک پیش میاد یا نه؟ مثلا میشه یهو تو دو سالگی علایم نشون بده یا اگر مشکلی باشه از اون اولا معلوم میشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیشتر به دلیل ازدواج فامیلی هست ممکنه هم جهش ژنتیک باشه معمولا همون اوایل نشون میده آزمایش خاصی داره ...
مثلا بچه ای که راه میره و تاکانلش نسبتا خوبه امکان نداره متابولیک باشه یهو بروز کنه؟ پسرم تکامبش تقریبا خوبه ولی گاهی به جایی خیره میشه نوار مغزشم خوب بوده ولی تاحالا ازمایش نداده میخام بدونم
دقیق نمیدونم دخترم نوزادیش تشنج کرد بیشتر به بیماری متابولیک شک کردن آزمایش گرفتم ازش بیرون بیمارستا ...
ببین به همون شک دارم یه هفته گوشت نخورده خیرگیش کم شده بود ولی میخوره بیشتر میشه نمیدونم تلقین میکنم یا واقعا به هم ربط دارن. ؟ دخار شما تشنجش چطوری بود؟ کنترل شد ایشالا ؟ الان خوبه؟
ممکنه طبیعی ممکنه هم تشنج باشه نوار مغزش خوب بود؟؟
اره خداروشکر دوبار داد خوب بود ولی گاهی روزا ۵ بار اینکارو در حد ۶ ثانیه میکنه باز نگرانم میکنه.. خیلی تاپیک زدم ببینم بقیه بچه ها هم اینطوری هستن یا نه خیلی مامانا گفتن اره ولی یه سریا نه نمیدونم دیگه گیج شدم😔
سلام ،خواستم یکماز تجربیاتمو با شما در میان بزار،وقتی واکسن ۶ ماهگی دخترمو زدم وغذای دخترمو شروع کردم ،بی قرار شد دو شب خیلی بد خواب شد استفراغش خیلی شدید شد،دکتر بردمش گفت یه ویروسه،تا اینکه رو ۴ بعد از واکسنش استفراغ رنگی داشت،تا رسوندمش بیمارستان رفت توی شوک😔۸روز توی شوک بود تا بالاخره به هوش اومد،شک کردن متابولیکه ازمایش دادم ،بعد از ۴۵ روز اومد مثبت بود😭چیزی که میخوام بگم الان ۵ماه از اون موقع میگذره ،۷ بار بیمارستان بستری شد،دو سه روز خونه بودم وبعد بیمارستان،بخوام براتون بگم خیلی طول میکشه چه عذابی کشیدم،من دوتا بچه دیگه هم دارم
تا اینکه توی بیمارستان بستری بود یه آشنایی یه دکتر گیاهی به من معرفی کرد،باورتون نمیشه توی بیمارستان باهاش تماس گرفتم از پشت تلفن فهمید مشکل اصلی بچه من رفلکس معدشه در وهله اول بعد بقبه قضایا،چیزی که بعد از هفت بار بستری بهترین دکتر متابولیک اصفهان نفهمیده بود،به خدا بعد از یه هفته بچم از این رو به اون رو شد الان سه ماه خدارو شکر بیمارستان نرفتم،قصدم تبلیغ دکتر نیست میخوام بگم بچه بیچاره من سه ماه توی بیمارستان بود هیچ کدوم از این دکترها متوجه نشدن حتی یه بار نپرسیدن چرا استفراغ میکنه،هیچ دکتری خدا نیست وحرفشم حتما درست نیست،بهتون میگه متابولیکه میگه تا۱۶ سالگی بیشتر عمر نمیکنه،میگه ساید افت جسمی وذهنی داشته باشه،میگه بسوز وبساز،کوتاه نیاید خودتونو نبازید ،کسی باور نمیکنه سدنای من همون سدنای ۵ماه پیشه،حال خوب الانشو از خدا دارم نه از بنده خدا
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت