این بیشتر تجربیه یک ونیم لیوان شکر ویک لیوان آب بزار سر گار ز تا جوش بیاد وقتی روی سطحش حباب های ریز زد یک م با قاشق بردار خنک کن ببین قوامش خوبه اگر حوب بود چند قطره آبلیمو بریز و دو جوش که زد خاموش کن تا خنک بشه بعد بامیه بریز توش اگر داغ باشه بامیه له و خمیر میشه
برا عطرشم گفتم که همون اول گلاب یا زعفران دم داده با چند دانه هل بریز توآبوشکر باهاشون بجوشه ممکنه یکی دوبار خراب کنی ولی کم درست کن چند بار تا دستت بیاد بارهای اول مهمان نکن کسی رو نکنه ضایع بشی حرفه ای شو بعدااا😁