2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یاد ماه رمضون افتادم

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

شربتش رو چکار میکنن من هر بار درست میکنم شکرک میزنه ابلیمو هم زدم. میگن گلوکز باید بزنم. به جای گلوکز چی دیگه میشه زد؟؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
لطفا بفرس گلم

اول یک لیوان آب رو بزار تو قابلمهرو گاز یک قاشق شکر یک یک قاشق روغن یا کره  بربز تو اب در حین جوش امدن یک لیوان یایک ونیم لیوان آرد بستگی به سبکی آرد داره   بریز توآب و هم بزن   میتونی گاز رو خاموش کنی و هم بزنی تا خمیر بشه   بزار کنار تا خنک بشه دوتا تخم مرغ اضاف کن و با دست هم بزن    بریز تو قیف ماسوره دار و تمام     حالا یا اول بامیه ها روببر اماده بعد بریز توروغن یا یک مرتبه تو روغن داغ بریر    هم بزن تا یکدست سرخ بشه   بزار تو صافی بعداز ابنکه روغن اضافه خارج شد بریز تو شربت سرد شده شربتت میتونه با زعفران گلاب یا هل معطر شده باشه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

این بیشتر تجربیه   یک ونیم لیوان شکر ویک لیوان آب    بزار سر گار ز تا جوش بیاد وقتی روی سطحش حباب های ریز زد یک م با قاشق بردار خنک کن ببین قوامش خوبه     اگر حوب بود چند قطره آبلیمو بریز و دو جوش که زد خاموش کن تا خنک بشه  بعد بامیه بریز توش   اگر داغ باشه بامیه له و خمیر میشه

برا عطرشم گفتم که همون اول گلاب یا زعفران دم داده با چند دانه هل بریز توآبوشکر باهاشون بجوشه   ممکنه یکی دوبار خراب کنی ولی کم درست کن چند بار تا دستت بیاد   بارهای اول مهمان نکن کسی رو نکنه ضایع بشی   حرفه ای شو بعدااا😁

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو