2777
2789
عنوان

آمارکرونای امروز چطوربود بازم کاهشی بود؟کسی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 26 پست
مرسی عزیزم پس داره کمترمیشه روز به روز ،بازم جای شکرش باقیه

عزیزم متاسفانه صدای شلوغی های این دو سه روزه که مردم رفتن سرکار

دو هفته ی دیگه درمیاد😔

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
كيس جديد نداشته .طبق اماراي غلط خودشون

همین نیم ساعت پیش اعلام کرد دوهزار و خورده ای 

مگه میشه مورد جدید نباشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کاهشیه به این علت هست که دوهفته پیش ملت رعایت کردن. حالا اگر الان بریزن بیرون و شلوغ باشه دوبار ...

دقیقا احتمالا هفته اینده این کاهش رو نداشته باشیم کاش مردم یکم دیگع رعایت میکردن

مهربونا واسه ی شادی روح همسرم یک صلوات بفرستید

🔴میزان کشندگی کرونا بسیار بالاتر از گفته‌های چین است/به گزارش‌های چینی‌ها نمیشود اتکا کرد

مینو محرز عضو کمیته ملی مبارزه با بیماری کرونا:

«فاصله فیزیکی» در شهرها باید تا آخر فروردین رعایت شود.

میزان کشندگی و قدرت سرایت کرونا بسیار بالاتر از گفته‌های چین است.

به گزارش‌های چینی‌ها نمی‌شود اتکا کرد. / ایلنا

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
منكه عكس گزاشتم،نيوكيسيز خاليه

به روز نشده امار بالای ۶۰هزار نفر رسیده

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
دقیقا احتمالا هفته اینده این کاهش رو نداشته باشیم کاش مردم یکم دیگع رعایت میکردن

بی‌چاره اونی که بره بیرون از کرونا می‌میره، بشینه خونه از گشنگی.

بی‌چاره اونی که بره بیرون از کرونا می‌میره، بشینه خونه از گشنگی.

اوضاع بدیه مردم و دولت تو چالش بزرگی هستند مگه خدا رحم کنه دارویی واکسنی براش بسازن

مهربونا واسه ی شادی روح همسرم یک صلوات بفرستید