2777
2789
وای خدا تمام این قرنطینه مون هدر میره أه. هر چی رشتیم پنبه میشه. عید هیچ جا نرفتیم 3 ماه تمرگیدیم خو ...

حالا بزار موج دوم دوهفته دیگه با باز کردن این ادارات معلوم میشه فقط ساعت کاری گفتن ۷تا ۲انگار کرونا ۲به بعد کار نمیکنه😐

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه ایران تنها کشوریه در جهان که داره مشاغل رو باز میکنه با وجود کرونا‌. در حالی که تمام دنیا قرنطی ...

ای خدااا😔

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
وای خدا تمام این قرنطینه مون هدر میره أه. هر چی رشتیم پنبه میشه. عید هیچ جا نرفتیم 3 ماه تمرگیدیم خو ...

عزیزمن اونم مجبوره 

الان مایی که قسط داریم اما نه مساجرمون کرایه شو میده چون نمیره سرکار ونه خودمون سرکار میریم ازکجاباید بیاریم خرج کنیم؟اگه بنظرمن همه رعایت کنن زیاد مشکلی پیش نمیاد

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

دیشب اخبار گفت فقط کسانی که زیاد تجمع ندارن و پر خطر نیستن بله از شنبه هفته بعد باز هستن ولی چه فایده همه مغازه ها الان باز هستن یکیش همسر خودم مغازش رو یکم فقط کره کره رو میده بالا میشینه توش😐البته من خیلی غر میزنم سر همسرم اونم برمیگرده میگه چیه میخوای هوا بخوری چک دارم بدهی دارم صاحب مغازه میخواد بفروشه اگه بفروشه آواره میشم برای خریدش هم پول نیست باید کار کنم دیگه😞از یه جهت ملت واقعا حق دارن تا کی اخه خیلی ها ندارن کار نکنن چی بدن بچه هاشون بخورن هوا رو بپزن بدن؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزمن اونم مجبوره  الان مایی که قسط داریم اما نه مساجرمون کرایه شو میده چون نمیره سرکار ونه خ ...

یه سال دیگه به اشتباه بودن فکرت پی میبری. وقتی تمام دنیا تا دو ماه دیگه کرونا رو از بین و ریشه شکن کردن ولی ایران تا سالیان سال درگیر کرونا و نابودی اقتصادی خواهد بود. 

میگه ایران تنها کشوریه در جهان که داره مشاغل رو باز میکنه با وجود کرونا‌. در حالی که تمام دنیا قرنطی ...

خاک بر سر دولت ایران خاااااااک که موقع جنگ از مردمش سواستفاده میکنه اینجور موقع ها مردم بدبختو باز بدبخت تر میکنه چرا گورشونو گم نمیکنن از این مملکت لعنت بهشون 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
عزیزمن اونم مجبوره  الان مایی که قسط داریم اما نه مساجرمون کرایه شو میده چون نمیره سرکار ونه خ ...

ماهم تو همین شرایطیم. کار نکنیم نداریم بخوریم. ولله دولت باید پشت مردم می‌بود که هرگز نبود 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
یه سال دیگه به اشتباه بودن فکرت پی میبری. وقتی تمام دنیا تا دو ماه دیگه کرونا رو از بین و ریشه شکن ک ...

چون کشورای دیگه کمک مالی هم میکنن ...ما از کجا بیاریم وقتی حتی بخوایم ساده ترین غذام که نون خالیم باسه باید پول بدیم؟وقتی کمک مالی نیست ماهم مجبوریم که خودمون اینکارکنیم 

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
یه سال دیگه به اشتباه بودن فکرت پی میبری. وقتی تمام دنیا تا دو ماه دیگه کرونا رو از بین و ریشه شکن ک ...

عزیزم اولا فعلا جهان در بدترین وضع ممکن هست بخاطر این که بهداشت ندارن ایران درسته وضعش خرابه ولی در مقایسه با جهان بهتره چون بهداشت مردم خیلی خوبه دوما بعضی از کشور ها به مردمش مایحتاج روزانه رو دولتش میده دولت ما چی میده؟عوضش همه چی دوبرابر میشه پرتقال کیلوی ۱۰ هزار میخری میاری اشغال بریز دور خیلی از مردم ما واقعا ندارن یعنی پول نون خالی هم ندارن کرایه خونه میدن یک ماه تحمل کنن دوماه تحمل کنن دیگه تا کی میشه تحمل کرد شما الان تو خونه هیچی نداشته باشی برای خوردن هوا میدی خانوادت بخورن بهتره هم دیگه رو درک کنیم واقعا بعضی ها از ناچاری هست خودش به جهندم غصه بچه هاش که دارن گرسنگی میکشن رو چیکار کنن؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ماهم تو همین شرایطیم. کار نکنیم نداریم بخوریم. ولله دولت باید پشت مردم می‌بود که هرگز نبود 

دقیقا 

روحانی داره میگه که از ۳۰ فروردین مدارس نقاطی که کرونا نداره کم کم باز میشن

مگه با ایشون هست 

مثلا من توی نقطه سفیدم

ولی روزانه امار داریم

منم عمرا بچمو بفرستم مدرسه

یعنی این بحث دیروز ک شده بود واسه بوشهر کلی جنجال ب پا کرده

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین