2777
2789

بچه ها پسرم یک سال و ده ماهشه.چند روزه بهش شیر نمی‌دم .صبح ها ک بیدار میشه مدام میگه آب .خیلی نگرانشم .از همون اول شکمو بود .کاهش وزن هم نداره

کسی تجربه مشابهی نداره؟خیلی نگران دیابت هستم

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

.نگرانم .گفتم اینجا بپرسم ببینم شما هم بچه هاتون آب زیاد میخورن.یا فقط پسر من اینجوریه

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
عزیزم چون از شیر گرفتی زیاد تشنه میشه باید تا۲ سالگی شیر میدادی گناه داره 

تو طول روز شیر نمی‌خورد و دوبار شب و نصف شب شر میخورد .نگران دندوناش بودم.شیر شب تو بچه ها باعث پوسیدگی دندان میشه

مگه تو خانوادتون مشکل دیابت دارید؟ به نظرم زیاد حساس نشو جاری منم با حساسیتش داشت کار دست بچش میداد ...

بالای من دیابت نوع داره ولی میدونید که دیابت نوع ۱ ربطی به سابق خانوادگی نداره