مرغ رو با برگ بو و کمی فلفل و نمک و زردچوبه یا زعفرون بپزید
برنج رو آبکش کنید فقط زنده تر از همیشه بردارید(سه پیمانه پلوپز)
سه تا زرده تخم مرغ (میشه که هم سفیده باشه هم.زرده )
یک لیوان ماست نصف لیوان روغن زعفرون هر چه بیشتر بهتر و نمک و فلفل سفید و هم میزنید با مرغی که پخت و ریش ریش کردید مخلوط کنید یکی دو ساعت مزه دار که شد برنج خنک شده رو مخلوط کنید و کف ماهیتابه کمی کره بریزید و مخلوط رو توش بریزید و روی اون رو با پشت قاشق فشرده و صاف کنید و با شعله کم بپزید البته دم.کنی بزارید بهتره
میتونید بعد اینکه تو ماهیتابه ریختید روی اون کشمش و زرشک هم بپاشید دیگه سلیقه ایه
بعضیها مرغ رو با تخم مرغ و ماست مخلوط نمیکنن و وسط مخلوط برنج و تخم مرغ و ماست و روغن و زعفرون میریزن دیگه اینا سلیقه ایه