2777
2789
عنوان

تا حالا شده..........

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 65 پست

نابودم کردن اعتماد به نفسمو ازم گرفتن

بخدا زشت نیستم قد خوبین دارم ولی همیشه بهم میفهموندن که تو از همه زشت تری

با اینکه از خواهرام که اون همه پز خوشگلیشو بهم میدادم خواستگار بیشتر داشتم ولی فایده نداشت همچین خورد شدم که فک میکردم زشت تر از من کسی تو این عالم نیست

الانم که ازدواج کردمو خوشگل ترم شدم چن وقت پیش به مامانم گفتم خیلی خوشگل شدم  بهم میخندید😭

همه اعتماد به نفس الانمو مدیون شوهرمم که تو این دو سال بهم داد که هیچکیو از هیچ لحاظ حساب نمیکنم

درس که دیگه بماند خدا میدونه چقد بقیه رو تو سرم زدن

نابودم کردن اعتماد به نفسمو ازم گرفتن بخدا زشت نیستم قد خوبین دارم ولی همیشه بهم میفهموندن که تو از ...

دقیقا منم از خاهرام خوشگلتر بودم ولی هی مسخره ام میکرد مامانم! جوری شده بود که وقتی وارد اجتماع شدم دوستام یا همکارام هرکی بهم میگفت خوشگلی فکرمیکردم داره مسخره ام میکنه ناراحت میشدم😑 دیگه چندسال گذشت دیدم نه واقعا همه چیم مناسب و زیباست

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نابودم کردن اعتماد به نفسمو ازم گرفتن بخدا زشت نیستم قد خوبین دارم ولی همیشه بهم میفهموندن که تو از ...

حتی الانم مامانم ببینه یکی به من توجه میکنه این جمله همیشگیشو میگه: " من جوون بودم از این خوشگلتر بودم!!" 

خیلی برام عجیبه انگار حسودی میکنه به من

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
دقیقا منم از خاهرام خوشگلتر بودم ولی هی مسخره ام میکرد مامانم! جوری شده بود که وقتی وارد اجتماع شدم ...

انقد قیافمو مسخره میکردن یه بار خواهرم اومد جلوم وایساد گفت توم خوشگلیا

منم فک کردم مث همیشه داره مسخرم میکنه کلی باش دعوا کردم

بعدش اومده میگه بخدا جدی میگمو میخندید

😞😞

انقد قیافمو مسخره میکردن یه بار خواهرم اومد جلوم وایساد گفت توم خوشگلیا منم فک کردم مث همیشه داره م ...

خیلی حس بدیه😔

حتی الانم مامانم ببینه یکی به من توجه میکنه این جمله همیشگیشو میگه: " من جوون بودم از این خوشگلتر بو ...

همیشه بهم‌میگفتن دماغم درازه چه مادرم که خواهرام

یکیم از دماغم تعریف میکرد میگفتن نه بابا دقیق نگاه کن درازه😑😑

رفتم دانشگاه همه میگفتن دماغتو عمل کردی انقدا قشنگه

ولی توخونه همه ایراد میگرفتن از قیافم

من درس مشکل ندارم بگن می گم ببین تو فامیلتون کسی هست نمرش اندازه من بشه البته به جز دختر خالم

به منم مب گن ولی من دو سه بار گفتن گفتم قیافه منه منم خودم خوشم میاد از قیافم ولی خالی بستم قیافم داغونه خودم خوشم نمیاد

خسته شدم  مخصوصا وقتی میبینم دوستام میتونن و من نمیتونم اذیت میشم

ما تو مدرسمون ردی داریم ولی من نمرم یه 17 شد ریاضی با یکی از بچه هامون که درسش خوب بود کم نمره گرفتیم برگشتیم گفتیم باید بریم مدرسه استثنائی ها یکی گفت خوبه شما همرو پاس می کنسد من همرو رد شدم

ما تو مدرسمون ردی داریم ولی من نمرم یه 17 شد ریاضی با یکی از بچه هامون که درسش خوب بود کم نمره گرفتی ...

مام ردی داریم اون خیلی حس بدیه 

من از خدامه درس و ول کنم برم کار کنم حتی

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺