2777
2789
عنوان

من هم از کار خونه بدم میاد هم از خونه کثیف و بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گناه دارن😂

بیرون اشپز خونه منظورمه😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

😂😂 کاش منم اینجوری بودم پول اصلا به چشم نمیاد 🥴

من شوهرم بکشیشم ظرف نمیشوره ولی تو خونه تمیز کردن خیلی زرنگه و اکثرا خودش انجام میده من وقتی کارام رو هم تلمبار میشن دیگه از پسشون بر نمیام

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
من شوهرم بکشیشم ظرف نمیشوره ولی تو خونه تمیز کردن خیلی زرنگه و اکثرا خودش انجام میده من وقتی کارام ر ...

آخ  آخ منم

برعکس شوهر من فقط ظرف میشوره منم از ظرف شستن بدم میاد بیشتر

من همش درس می خوندم همه می گفتن حیفه تو کار کنی درستو بخون😐

من درسو هم نمیخوندم از کتاب سو استفاده میکردم زیرش گوشیو میگرفتم😐

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم

تیرویید نداری عزیزم؟ حالا من بر عکس ۶ و نیم بیدار میشم کل خونمو دستمال میکشم یخچال و ظرف شوییمو کامل برق میندازم توالت و با سفید کننده میشورم یه چیزی واسه ناهار تدارک مبینم میزارم اجاق گاز و کامل تمیز میکنم میرم میخوابم پیش دخترم. دوباره ظهر بیدار میشم باهم ناهار میخوریم و جارو برقی میکشم دیگه کاری ندارم چون همرو تمیز کردم صبح زود فقط اسباب بازی جمع میکنم دخترم هی میریزه. دوباره عصر یکم مرتب میکنم و شام میزارم میریم حموم با بچم میایم ارایش و اتو مو و منتظر همسر جان. من عتشق تمیز کردن خونم بطوریکه خانواده شوهرم میگن تو میای ما میترسیم هی میگیم یه جا کثیف نباشه

روانشناسی کودک