مجردا دوستان شماام کسی ک تو زندگیتونه جواب پیاماشون همیشه کوتاهه؟درحالی ک شما چند خط پیام مینویسین اون فقط تهش یه جواب کوتاه میده یا سریع بحثو جم میکنه نمیزارع ادم حرف بزنه خب مسلما ادم حرف کم میارع
نمی دونم والا حالا هرکسی یه شخصیتی داره من خودم سه ساله با یه پسریم وقصد ازدواج داریم البته تا بهداینجا مشملات زیادی داشتیم و دعوای زیادم کردیم سر چیزای الکی شما چن وقته با همید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن از نزدیک ک خوبه تو پیام اینجوره مثلا من سه تا پیام پر بدم راجب یه موضوع این فقط میگه اره خب اگ منم بخوام مثل این باشم دیگ رابطع سرد میشه حرفی برای گفتن نیس
نمی دونم والا حالا هرکسی یه شخصیتی داره من خودم سه ساله با یه پسریم وقصد ازدواج داریم البته تا بهداینجا مشملات زیادی داشتیم و دعوای زیادم کردیم سر چیزای الکی شما چن وقته با همید؟