2777
2789

مجردا دوستان شماام کسی ک تو زندگیتونه جواب پیاماشون همیشه کوتاهه؟درحالی ک شما چند خط پیام مینویسین  اون فقط تهش یه جواب کوتاه میده یا سریع بحثو جم میکنه نمیزارع ادم حرف بزنه خب مسلما ادم حرف کم میارع

یا مشکل منه این فقط؟؟؟؟

نمی دونم والا حالا هرکسی یه شخصیتی داره من خودم سه ساله با یه پسریم و‌قصد ازدواج داریم البته تا بهداینجا مشملات زیادی داشتیم و دعوای زیادم کردیم سر چیزای الکی  شما چن وقته با همید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم والا حالا هرکسی یه شخصیتی داره من خودم سه ساله با یه پسریم و‌قصد ازدواج داریم البته تا بهداینجا مشملات زیادی داشتیم و دعوای زیادم کردیم سر چیزای الکی  شما چن وقته با همید؟

6 ماه رابطمون جدیه ولی از دوسال پیش میشناختمشون 

میگم هر انسانی خوبی و‌بدی داره و‌هیچکی کامل نیست عزیز ولی مهم‌دوست داشتنه که بین اون دونفر باشه با این حال همدیگه رو‌میپذیرن

ن از نزدیک ک خوبه تو پیام اینجوره مثلا من سه تا پیام پر بدم راجب یه موضوع این فقط میگه اره خب   ...

خب تو حرف خودتو بزن.واسش از همه چی بگو 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
خوبه ک    حوصلت سر نمیره

ای خاک تو مخش همین الان ولم نمیکنه😪

من خوابم میاددد🤢🤢

تازه میگه چرا همش میری میای😁😁😁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏