2777
2789
عنوان

یعنی من چم شده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترم ۱۵ماهشه از بعد زایمان پریودم نشدم😕

پریود نشدن،دلیل این نیست که باردار هم نشی

احتمالا بارداری،مبارکه

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍
دخترم ۱۵ماهشه از بعد زایمان پریودم نشدم😕

چی بگممم ی ازمایش برو تونستی خیالت راحت میشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
وای خدا دخترم ۱۵ماهشه🤤

اینم بعدیشه دیگه.😜 تا این بدنیا بیاد اون دوساله شده😁اختلاف سنی عالیه😁😍

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
فردا حتما میرم بیخیال کرونا

ماسک بزدن دستکش بپوش برو ازمایش بده برگرد دستکشو ماسکتو‌بنداز سطل زباله لباساتم بشور خودتم برو حموم خیالت راحته اینجوری 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اره بابا  نههه والا تازه دارم نفس میکشم😢

پسر من ٢٠ ماه اس

دقيقا همسن دخترت بود ميگفتم خدا رو شكر دارم نفس ميشكم

واي بدتر ميشن تازه

شلوغ تر ميشن

از در و ديوار ميره بالا بخدا

الان هنوز بيداره

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
پسر من ٢٠ ماه اس دقيقا همسن دخترت بود ميگفتم خدا رو شكر دارم نفس ميشكم واي بدتر ميشن تازه شلوغ تر ...

وای خدایا یه مرضی چیزی داشته باشم حالت تهوع برا اون باشه😫

❤دخترم زندگی منه❤