2777
2789

بچه ها کسایی که باردار شدن و تو اقدامن راجب دعا های قبل بارداری بگین

چند روز مونده به موعد؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

به نظر من واقعا اقدام به بارداری رو تعویق بندازید خانوما .

واسه خودتون دردسر درست نکنید تو این شرایط .

ان شا الله تو شرایط مناسب ، خدا به همه تون بچه سالم عطا کنه .

ولی به خودتون و اون طفل معصوم تو این شرایط رحم کنید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا موقع پریودیم بود که خدا خجالتم نداد نزاشت منتظر باشم همین امشب پریود شدم واعصابم ریخت به هم &nb ...

ای بابا خیلی حس بدیه ولی باز راحتت کرد اگه چند روز عقب مینداختی بعد میشدی مثل هر ماه من خیلی ضدحال میخوردی چند وقته اقدامی

ببخئدخانمامن الان اقدامم برابچه دوم بنظرتون زیادطول میکشه یاربطی به عفونت داره والان ۱۲روزه فولیک اسیدمیخورم

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
 به نظر من واقعا اقدام به بارداری رو تعویق بندازید خانوما . واسه خودتون دردسر درست نکنید تو ای ...

منم واقعاً میترسم نمیدونم چیکار کنم از طرفی شرایطم هم بده ۵ ساله برای دومی تلاش میکنم

دخترم هم ۱۰ سالش شده و همش بهانه نینی میگیره 

اای خدا این دیگه چه بدبختی بود وسط این همه بدبختی های قبلی ام😭😭😭

به نظر من واقعا اقدام به بارداری رو تعویق بندازید خانوما . واسه خودتون دردسر درست نکنید تو ای ...

والا چون من همه چیم تکمیله شوهرم حس میکنه خونمون یه چیز کم داره خیلی بیشتر از من اون منتظره ولی به روی خودش نمیاره که هر ماه مثل من ناراحت نشه