2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام همه چیزو توضیح بده بعضی بچه ها اصلا نمیشه ازشون حرف بکشی بعضی هام همه چیز تعریف میکنن

بابام با مامانم دعوا کرد چی خوردیم کجا رفتیم همه چی

بعضی بچه هام هر چی بپرسی جواب نمیدن یا میگن نمیدونم

دو مدلشم دیدم

فقط تو خونه شخصیتشو له نکن 

تنبیه کن اما بهش فوش نده یا کار اشتباهی کرد بهش تلقین نکن ضعیف و دست و پا چلفتیه

با من اینکارو کردن خیلی دچار مشکل شدم

کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده

من فقط میدونم که هیچ وقت نباید وسط حرف بچه پرید وقتی میخواد حرف بزنه خواسته ای بگه شما از اول متوجه میشی چی میخواد بگه و مخالفی باید صبر کنی حرفش کامل تمام بشه بعد مخالفتت رو با دلیل بهش بگی

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بهش محبت کن زیاد 

بهش اعتماد به نفس بده 

با حرفات بزرگش کن. 

اینجوری وقتی بزرگ شد تشنه ی محبت نمیشه.. 

دخترا رو ميگما.. 

تا میتونی محبت کن به دخترت😊

بزار سیر بشه فقط... 

یکی رو دارم که با دنیا عوضش نمیکنم   خدایا مراقب عشقم بااااااش  

همیشه بهش نکن نکن نگو یه جایی که دعواکرد ازش بخواه برات علتش توضیخ بده بیخودی به ماطربچه های مردم بچت ودعوانکن من بچگیم خیلی خجالتی بودم خواهرم خوش زبونتر زود همش ازاون تعریف میکردن اماازمن نه همش تودلم اخساس حقارت میکردم

به چشمانت بیاموزهرکس ارزش دیدن ندارد
بفرستش ورزش های رزمی و کلاس زبان.ترکیب این دوتا هم تربیتشو میبره بالا هم جرعت.

دختر جاریم میرفت ورزش رزمی اعتماد به نفسش بیشنر از بقیه نوه هااس اما بگم مادر آتبش پاره ای داره