امشب قرنطینه رو شکستم و رفتم خونشون. همه بودن. جاری هام.... من بچه هام عادت دارن 11میخابن. ساعت 12 شده بود و کلافه بودن نمیموندن. دوتان. شوهرمم داشت با داداش صحبت کاری میکرد. بحث میکرد . من یبار با اشاره گفتم دیدم فایده نداره. دوبار بلند گفتم پاشو بریم، یا تو بشین من میرم. یهو با حالت بد گفت یبار گفتی شنیدم گوش دارم کر نیستم. قشنگ نگام کردو گفت . یعنی ب انفجار رسیدم. ما شرایط همه چیزمون نسبت ب جاری هام بالاتره. از مدرک تا هرچی. یعنی نمیدونید داشتم میمردم. الکی با بچه هام خندیدم و سرگرمشون کردم ک مثلا مهم نبود. بعدش ی رب بعد پاشدم گفتم بسه دیگه پاشو، و اومدیم. خیلی بهش غر زدم. ی دورم گریه کردم. پشیمون بود ولی چ فایده. خیلی غرورم شکست.
خب این چه ربطی به جاریات داشت. خودت با شوهرت بلند تذکر دادی شوهرتم بلند جوابتو داده. جاریهات چیکاره بودن که ازشون سرتری
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
شوهر شوهره شوهر..بالشت پره شوهر..گاهی اوقات نفهم وبیشعور شوهر..گاهی مثل جای خالی میمونه شوهر..در و گوهره شوهر..😂😂😂😂
بخدا قصدم مسخره بازی نبود یوهو اومد به زبونم نصفه شبی!! هیچی بابا خونتو کثیف نکن گاهی بعد از مدت ها چشمشون می افته به خونوادشون جو گیر میشن
یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم... ممنونم ازتون💓
همیشه یادت باشه مردا عیر قابل پیشبینینن نباید میگفتی
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔