2777
2789
آره من بردمش پارک ۲ ساعت حسابی دووندمش.‌بعد اومد خونه خوابید و وقتی بیدار شد براش کارتون گذاشتم دید ...

خدا را شکر ک مشکلی نداشته

خدا حفظش کنه زیر سایه پدرومادر

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ک افتضاح بود تب کرد و بی قراری تا دو شب کامل میسوخت و بعدشم چند روز بی قراری میکرد جوری ک دکتر شربت داد تا بخوابه خیلی بد بود واکسنه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خدا را شکر ک مشکلی نداشته خدا حفظش کنه زیر سایه پدرومادر

ببخشید یه سوال چجوری میتونم پاییزک سابق و پیدا کنم واجبه تروخدا اگه میتونین کمکم کنید

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
تو این وضع واکسن کیخواید بزنید ؟ واکسن هجده ماهگی بچه من 21اسفند بود نزدم هنوز دکترش گفته تا پایان ک ...

من امروز زدم هرچي بيوفته عقب بدتره

زن_ عفت _افتخار💚🤍❤️
ببخشید یه سوال چجوری میتونم پاییزک سابق و پیدا کنم واجبه تروخدا اگه میتونین کمکم کنید

اسم کاربریش چیه گلم

اگه توی تاپیکش پست گذاشتی هم میتونی بری توی نی نی سایت من و پست مورد نظرت را پیدا کنی بزنی روش

اگه اسم کاربریش را بلدی.ی @ بزار و اسنش را بنویس وقتی ب صورت آبی برات پیش نویس شد بزن روش

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند
اسم کاربریش چیه گلم اگه توی تاپیکش پست گذاشتی هم میتونی بری توی نی نی سایت من و پست مورد نظرت را پی ...

میتونی تگ کنی من تازه واردم بلد نیستم اسمش پاییزک سابق

خدایا بابت همه چیز شکرت😙