2777
2789
آره من بردمش پارک ۲ ساعت حسابی دووندمش.‌بعد اومد خونه خوابید و وقتی بیدار شد براش کارتون گذاشتم دید ...

خدا را شکر ک مشکلی نداشته

خدا حفظش کنه زیر سایه پدرومادر

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من ک افتضاح بود تب کرد و بی قراری تا دو شب کامل میسوخت و بعدشم چند روز بی قراری میکرد جوری ک دکتر شربت داد تا بخوابه خیلی بد بود واکسنه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خدا را شکر ک مشکلی نداشته خدا حفظش کنه زیر سایه پدرومادر

ببخشید یه سوال چجوری میتونم پاییزک سابق و پیدا کنم واجبه تروخدا اگه میتونین کمکم کنید

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
تو این وضع واکسن کیخواید بزنید ؟ واکسن هجده ماهگی بچه من 21اسفند بود نزدم هنوز دکترش گفته تا پایان ک ...

من امروز زدم هرچي بيوفته عقب بدتره

زن_ عفت _افتخار💚🤍❤️
ببخشید یه سوال چجوری میتونم پاییزک سابق و پیدا کنم واجبه تروخدا اگه میتونین کمکم کنید

اسم کاربریش چیه گلم

اگه توی تاپیکش پست گذاشتی هم میتونی بری توی نی نی سایت من و پست مورد نظرت را پیدا کنی بزنی روش

اگه اسم کاربریش را بلدی.ی @ بزار و اسنش را بنویس وقتی ب صورت آبی برات پیش نویس شد بزن روش

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند
اسم کاربریش چیه گلم اگه توی تاپیکش پست گذاشتی هم میتونی بری توی نی نی سایت من و پست مورد نظرت را پی ...

میتونی تگ کنی من تازه واردم بلد نیستم اسمش پاییزک سابق

خدایا بابت همه چیز شکرت😙