2777
2789
عنوان

کیا مثل من با خانواده شوهرشون مشکل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5541 بازدید | 73 پست
اخه چرا نبايد داشته باشيم؟؟؟؟ چرا براي خيليا اينجوري نيست؟ عكوي من جونشم براي تازه عروسش ميده توي ه ...

شانسه ده به درک ک منو دوست نداره همین ک همسرم دوسم داره بسه بیخیال 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون‌همسر شما مثل همه ما پدر و مادرش و دوست داره حتی اگه بدترین پدر و مادر دنیا باشند بخدا منم مثل شم ...

شما جای من نیستین و از قلب شکسته من خبر ندارین.شما نمیدونین اینا جه بی مهری ها در حق ما کردن.شما نمیدونید اینا چقدررر نسبت بما بی خیالن.ولی همسر من بیش از حد طبیعی داره به اونا خدمات میده.این حال منو واقعن بد میکنه.احساس میکنم داره در حق من ظلم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکلت به خدا باشه عزیزم بخدا میفهمم چی میگی خودمم تو این شرایطم ولی با تلخی و فکر و خیال هیچی درست نمیشه بجاش شاد باش ب خودت و زندگیت برس بزار بسوزه از خوشبختیت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
توکلت به خدا باشه عزیزم بخدا میفهمم چی میگی خودمم تو این شرایطم ولی با تلخی و فکر و خیال هیچی درست ن ...

اونا حسود نیستن که از خوشبختی مت بسوزن.فقط اصلن خودشون رو در قبال ما مسُول نمیدونن.ولی خودشون هر کاری دارن زنگ میزنن به شوهر من.احساس میکنم از فکر خیال زیاد دارم مریض میشم.اصلن نمیتونم شاد باشم و فکر خیال نکنم چون اونا اصلن نمیذارن

معمولا تغییر دادنش به صورت مستقیم محاله و فقط دعوا و دلخوری برات می مونه بطور غیر مستقیم سعی کن وقت ...

من تمام ناراحتیم اینه که اونا در قبال ما هیج مسئولیتی ندارن؟ من توی همین عید یک هفته استراحت مطلق شدم بخدا یه زنگ رو دریغ کردن بزنن حالم رو بپرسن.این بی تفاوتی اونا منو داغون میکنه.یعنی از هر نظر واسه ما کم میذارن

منم خیری از خونواده همسرم ندیدم ولی  شوهرم که هست انگار همه هستن  الهی شکر جای همه را برام ...

ولی همسر من با محبتهای بی جا و توجه بیش از حد به خانوادش همش باعث آزار من میشه.احساس میکنم دیگه تحملم تموم شده

اگر توقع داری بخاطر تو باهاشون تلافی کنه . توقع ت بسیار نا به جاست و الکی داری خود آزاری میکنی 

من نمیخام بخاطر من باهاشون تلافی کنه.ولی وقتی که از طرف پدرش هیچ حمایتی نمیشه تو زندگی پس خودشم در قبال کوچکترین امور روزمره اونا مسئول نیست.حمایت و محبت کردن باید دو طرفه باشه.بعدشم اگه خانواده من نسبت به همسرم بی تفاوت باشن مسلمن برای من ناراحت کننده س و حداقل اعتراض میکنم.اتفاقن اگه بیخیال باشه آدم تو این مورد این اصلن نشونه خوبی نیست

عزیزم پدر مادر من برای من خیلی زحمت میکشن ولی اگه کاری هم برام نمیکردن بازم من براشون جونمو میدادم. شما داری از جایگاه عروسشون میبینی ولی پسرشون در جایگاه فرزند هست. شما خودت اگه مامانت بهت بد کنه ولش میکنی؟ من که حتی اگه بدی هم ببینم بازم دوسشون دارم واسشون همه کاری میکنم

لبریزم از سکوت بسیار

زیاد سخت نگیر ماخم همین اوضاع رو داریم مادرشوهر دیگه هرکارش بکنی بازم دوقورتو نیمش باقیه ازهمه بدتر این مرداین که فکر میکنن فقط مادراونا زاییدنشون وبزرگ کردنشون ماهارو مادرامون از توجوی اب پیداکردن والابخدا بدم میادازهرچی مرده

اونا حسود نیستن که از خوشبختی مت بسوزن.فقط اصلن خودشون رو در قبال ما مسُول نمیدونن.ولی خودشون هر کار ...

دقیقا فکر میکنن که فقط ماهاباید براشون کارونیم واونا پدرمادرن وزحمت گشیدن و.....مادرشوهرمن اینقدر پرتوقع بود میگفت پسرای  فلانی بردنش کربلا بچه های فلانی چیکار کردن وبچه هاشو تحریک میکرد همش که براش خرج کنن و....من ۴سال فقط دعوامون سرهمین خانواده هاس و.....براهمین میگم برو هر گو ه ی میخای بخوری بخور دیگه  حوصله ندارم جوش برنم