2777
2789
عنوان

شوهرم حریم خصوصی نمی فهمه

623 بازدید | 12 پست

میدونم خییلی غر میزنم . تاپیکامم همش چس ناله است . اخه از اونجایی که  تو خودم میریزم نمی تونم به کسی بگم . 

گفته بودم سر یه قضیه ی بی اهمیت خواهرشوهرم زنگ زده بود به مادرم و کلی شکایت منو کرده بود و تو مساعل خصوصیم دخالت میکرد متوجهه شدم این شوهرم بوده که بهش گفته بوده این کارو بکنه . متوجه عمق فاجعه شدم که اصلا از نظر شوهرم حریم خصوصی معنایی نداره . انگار کلمه ی خصوصی براش تعریف نشده است .   

تمام ریزززز مسایل بینمون رو نه تنها به خانواده اش میگه بلکه بعداز هربار اختلاف و بحثی که بینمون پیش میاد شکایتمو به مادرم هم میگه و ابروریزی میکنه خوب بنده خدا بعدش ناراحتم میشه .   

بهشم با زبون خوش میگم بابا مشکلی بینمون پیش میاد بین خودمون حل کنیم نرو پیش همه جار بزن . به مادر و پدرم نگو مادرم غصه میخوره پدرم قلبش درد میکنه اینطوری حرمتا از بین میره . کینه و کدورت ایجاد میشه . میگه ننننننه من مشورت میکنم . مساله خصوصی نداریم     

میدونم خییییییلی یه دنده است . و میدونم این تنها مسالا ایه که حل نشه نمیتونم به زندگی باش ادامه بدم . فرض کنید هربار ابروریزی هربار حرمت شکنی . مامانم بابام غصه بخورن نمیشه خوب  

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

پیش مشاور برید

چیزی نیست اینجا به حرف خانم‌ها جلو برید. ممکنه آسیب بدتری به رابطه‌تون وارد بشه.

موضوعتون حساس و جدیه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبر ایوب بده بهت 😕

حداقل چهارتا حرف بار خواهرشوهرت میکردی 

این دفه هم ب مامانت بگو بهشون بگه مسائل شخصی دخترم نه ب ما ربط داره نه ب کسی دیگه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

وای چقدر بد 

یک بار یه مسئله خیلی خصوصی شون رو جلوی خواهرشون بگو 

بعد بگو مشورت کردم

البته این راه حل عاقلانه نیست ولی حداقل دلت خنک میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خدا صبر ایوب بده بهت 😕 حداقل چهارتا حرف بار خواهرشوهرت میکردی  این دفه هم ب مامانت بگو بهشون ...

مگه میفهمن ؟؟خیلی پررو و بی فرهنگن .

وای چقدر بد  یک بار یه مسئله خیلی خصوصی شون رو جلوی خواهرشون بگو  بعد بگو مشورت کردم ال ...

به ذهنم ولی پیشنهاد بچه گانه ایه . اخرش که چی . باید از ریشه حل بشه یا نه؟

مگه میفهمن ؟؟خیلی پررو و بی فرهنگن .

ب مامانت بگو همون حرفمو 

هر بار زنگ زدن بگه مسائل شخصی زن و شوهریه ... نباید کسی دخالت کنه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
مثلا چه حرفایی شوهرت و خواهر ش گفتن

مثلا اینکه چون رفته شهرشون منم اومدم خونمون . یه روز کلید دادم برای یه شب مامانم و داداشم برن خونمون بعدزنگ زد شکایت که چرا بهش نگفته و پنهانکاری کرده و فلان . درحالی که قصدم پنهانکاری نبود ولی فقط نمیدونستم اونقدر مساله ی مهمی باشه که بگم خونوادمم رفتن خونم فکر نمیکروم حساس باشه بگم . من مشکلی ندازم اگر اینقدر حساسه دیگه ازاین به بعد همه چی رو میگم و حتی ازش معذرت خواهی هم کردم اما این کولی بازیا چیه ؟؟؟که خواهرش زنگ میزنه حتی تهدیدم کرد به پدرتم میگیم   . خوب مساله بینمون حل میشه این کارا چیه؟

ببین زنگ بزن ب مادرشوهرت و عیبای پسرشو بگو بعد بگو مشورت خاستم همونجور ک تو زنگ میزنی ب مادرم مشورت میخایی.

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥