2777
2789

سلام من یه جوجه 2ماهه خریدم الان 4ماهشه بعد یه ماه بوس بده رو خیلی نامفهوم گفت  الان بدوبدو بیا رو ولی اصلا واضح نیس 

خیلی باید تکرار کنی تا یاد بگیره 

حتی یه آهنگی رو با سوت بزن هر روز اونم یاد میگیره میخونه

البته الان یکم کوچیکه بزار ۲ ماه دیگه بهتر حرف میزنه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جوجست بیچاره

زبونش باز نشده لابد 😐😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
نمیدونم کلا تا آخر همینه یا بزرگتر بشه واضح تر میشه 

عکسشو بنداز خانمی

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

اوخی ،،منم از جوجگی گرفتم الان شش ماهشه خیلی واضح حرف میزنه ،،باهاش صبح ها صحبت کن ،،اینه بزار تو قفسش ،،

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
من دوتا جاریام دارن  خیلی نازن  البته اونا تربیت شدش رو خریدن  الانم شش تا تخم گذا ...

تربیت شده ینی چ جوری؟؟؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

ماداریم .یه دونه بودتخم گذاشت فهمیدیم شوورمیخواد.نر ی که براش گرفتیم میگه بدوبیا.ولی واضح نیست زیاد.خیلی ام جیگرطلان ولی باهم نمیسازن ماده هه هی میره دم نره رومیکشه نره هم نوک میزنه توسرش خلاصه جنگه.براشون لونه گرفتیم برن اون توتخم بزارن ولی فعلاتوطلاقه عاطفین فک کنم جداشن    

خواهرشوهرمم دوتا کاسکو داره 

اونا خیلی بزرگن من ازشون میترسم

اونا خیلی واضح حرف میزنن

اولین بار که منو دیدین انقد از خودشون صدا دراوردن 

همسرم گف اینا تو کله عمرشون انقد حرف نزدن که امروز با دیدن تو انقد شیرین کاری کردن

اون یکی خواهرشوهرم سگ داره از اونم میترسم😐

بیچاره باهام کاری نداره دوس داره بیاد لیسم بزن چندشم میشه

یه بار دویید سمتم یه جیغ فرابنفش کشیدم😐