2777
2789
عنوان

سفید شدن مو😭

992 بازدید | 22 پست

سلام دخترا من سی و یک سالمه

امروز خیلی اتفاقی داشتم نوک گیری میکردم ک دیدم موهای خوشگل مشکلی یکدستم چنتا سفیدی درآورده😔 خیلی ناراحت شدم  فکر میکردم حالا حالاها مثل مادرم مشکی میمونه اصلا انتظار نداشتم

بنطرتون هیلی زود نیست من سه سال تحت استرس شدیدددددد بودم ینی شدید دارم عوارصشو میبینم

شماهام سفیدی دارید؟از کی؟

عزیزم منم ۱۸ سالمه ۳تار موهام سفید شده  ناراحتی نداره ک 

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

چی میگی عزیزم؟🤦🏼‍♀️ من ۲۰ سالمه و مو سفید دارم😔

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۲۶ موهام جوگندمی شد خیلی هم خوشگلو خوشتیپتر شدم

جورج کلونی اینا😋😁

کاش یه پسر بچه ی اروپایی بودم که در دامنه ی کوهای آلپ مشغول بازی بود و  هیچوقت نمی دونست خاورمیانه کجاست...

من بیستو پنج سالمه تقریبا جلوی موهام همه سفیده مجبورم هر ماه رنگ میکنم

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

من سی و شش سالمه موهای شقیقه هام خیلی سفیده... نصفش سر کنکور ارشد سفید شد ...نصفش سر کنکور دکترا...ولی دوسشون دارم... حس پختگی بهم میده...

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم...که در طریقت ما کافریست رنجیدن

خوشبحالت ، من از 20 سالگی مو سفید کردم تازه ارثی هم نیس فقط من اینجوریم ، الانم ک دو سه  سال گذشته سفیدام بیشتر شده 😁 عیب نداره فدای سرم تجربه اس 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)