2777
2789
عنوان

هرچی برا لاغری خوبه بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره انگار سلول های چاقیم پوکیدن😋😂

واقعا ممنون که راهنماییمون کردی، شرمنده که خیلی وقتت رو گرفتیم، میشه این سوالهامم به عنوان آخرین سوالها جواب بدی؟ 

1-مشکل معده یا مثلا ضعف بینایی پیدا نکردی؟

2-قبل رژیم اضافه وزنت یکسان پخش بود یا مثلا شکم یا جای دیگت چاقیش بیشتر بود؟ بعد ای رژیم کاملا متناسب شد؟

3-همراه قهوه خرما یا قند یا عسل نمیخوردی؟

4-چند لیوان قهوه و در چه ساعتهایی میخوردی؟

اگر سوالام زیاد شد عذر می خوام، اگر اذیت میشی جواب نده دوست عزیز🌺

سلام عزیزم، لطفاً به هر روشی می خوای لاغر کنی غذا رو حذف نکن ،کم و مفید بخور اما نخوردن رو از ذهنت بیرون کن به ۲ دلیل ، یکی این که بعد از نخوردن بدن حس خطر می‌کنه و آلارم قحطی داخل بدن زده میشه و می‌ره تو فاز ذخیره سازی و انرژی کم مصرف کردن و دوم اینکه این کار باعث میشه صفرا سنگ ساز بشه ،من حداقل ۴ نفر اطرافم دیدم با این کار صفراشون سنگ ساز شو و مجبور شدن درش بیارن ،حتی لاغری سریع در بازه زمانی خیلی کم هم می‌تونه به این مورد بیانجامه، ورزش کن و به اندازه و مفید بخور ،فیبر حتما بخور ، شاید دیرتر نتیجه بده اما آسیب به بدنت نمی رسه ،از طرفی یهو لاغر بشی با شرایط سخت ،زود خسته میشی و دوباره برمی گردی و یکی از بدترین چیزها سایز یویو ای هست ،به این معنا که هی چاق بشی هی لاغر بشی ،این خیلی آسیب رسون هست رو اندام های داخلی و هورمون ها تاثیر خیلی بدی میذاره

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺