2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه بچت؟ چرا ميزاري پيششون؟ با ماشين ميبرنن؟ بهشون كاملا جدي بگو كه بدون اطلاع تو بيرون نبرن حالا چه دوران كرونا چه غيرش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ماک خونه ی پدرشوهرم اینامیشستیم متاسفانه اصلا رعایت نمیکردن نوزاد دوماهمو ازدهنش بوس میکردن دماغشونو میزاشتن دهن بچه زبونشو میکرد تو دهن بچه منم حرص میخوردم ازاخرم دعواراه انداختم اومدیم خونه خودمون راحت

برام نیتم صلوات میفرستید ممنون مهربونا
ماک خونه ی پدرشوهرم اینامیشستیم متاسفانه اصلا رعایت نمیکردن نوزاد دوماهمو ازدهنش بوس میکردن دماغشونو ...

مام تو یه ساختمونیم با مادر شوهرو جاریم. اونجوری حساب میبزن اخه من خیلی رکم هم من هم شوهرم. شوهرم بهشون گفت نبرنش اما باز تکرار میکنن میترسم یه بار دیگه بگم شوهرم یه جوری بگه جنگ درست کنه

چند وقتشه بچت؟ چرا ميزاري پيششون؟ با ماشين ميبرنن؟ بهشون كاملا جدي بگو كه بدون اطلاع تو بيرون نبرن ح ...

تازه دوسالش تموم شده. پیششون نمیذارم تو یه ساختمونیم خونمون کنار ساحله بچه رو دور میدن کنار دریا با ماشین. یه بار شوهرم گفت بهشون باز تکرار کردن. میترسم باز بگم جنگ بشه. بدون اطلاع میبرن عصبی میشم فکر میکنن دارن لطف میکنن 

عین من هر چی هم میگم فایده نداره 

یه بار به شوهرم گفتم اونم تذکر داد اما حالیشون نشد میترسم بگم باز شر بشه. خودشون ذوق میکنن میگن بچه رو بردم گردوندم منم میگم پسرم باز سرخود رفتی بعد یادت اومد مامان داری که اونا به خودشون بگیرن اما نه فایده نداره