2777
2789

سلام

اولین بار بود از این سایت خرید می کردم توی این شرایط دیدم خرید اینترنتی بهتره و از دو هفته پیش سفارش گذاری کردم توی این سایت

توی بازه زمانیکه خودشون مشخص کرده بودن سفارش رو نفرستادن با زنگ و پی گیری بعد کلی الافی آوردن 

یه جعبه گنده که همین جوری سفارش ها رو ریخته بودن توش 

همین طوری خرید ها برای خودش توی اون جعبه بزرگ این طرف اون طرف و به همدیگه خورده بودن و یکی از خرید هام درش باز شده بود هم خودش خراب شده بود هم گند زده بود به باقی وسایل ها

الان هم هرچی زنگ می زنم پشتیبانی پاسخ گو نیستن

اصلا ازشون خرید نکنید

کلی هم پول تلفن برام افتاد و اعصابم بهم ریخت انقدر که پشت خط موندم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

چه سایتیه

سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من تازه خرید کردم هنوز نرسیده اولین بارم هست ک خرید میکنم 😢😢😢

ای وای

کاش یه کم در موردش تحقیق می کردی

من الان تحقیق کردم دیدم خیلی ها تو همین نی نی سایت نا راضی بودن ازش

وای من تازه خرید کردم هنوز نرسیده اولین بارم هست ک خرید میکنم 😢😢😢

نترس چیزی نمیشه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
چه مارکهایی خریدی؟

ببین خیلی مارک ها رو داره ولی موضوع اینه آدم رو الاف میکنن و با شرایط بد خرید رو می فرستن

الان وسیله من باز شده هم خودش خراب شده هم بقیه وسایل رو کثیف کرده