2777
2789

خانوما تجربه هاتون رو بگید لطفا

ماه هشتمم وحشتناک استرس دارم.

کیا با اپیدورال زایمان کردن؟

چقد بخیه خوردن؟؟؟

نمیشه کلا بدون بخیه باشه؟

حتما باید کلاس های آمادگی رو بریم قبل از زایمان؟؟؟

من میخام سز کنم انتخاب خودم هس طبیعی خیلی وحشت ناکه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
من میخام سز کنم انتخاب خودم هس طبیعی خیلی وحشت ناکه 

با اپیدورال میگن خیلی خوبه فقط تا 4 سانت درد میکشی که اونم درد قابل تحمله و باید پیاده روی کنی و ورزش کنی و وقتی درد میخواد شدید بشه وصل میکنن اونو.

منم خیلییییییی پافشاری کردم برا سز الان نظرم عوض شده انگاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اپیدورال میگن خیلی خوبه فقط تا 4 سانت درد میکشی که اونم درد قابل تحمله و باید پیاده روی کنی و ورز ...

فک نکنم برو خاطرات بارداری و بخون هرکه طبیعی کرده وسط راه بلانسبت به غلط کردن افتادن که دیگه راه برگشت نداشتن من که ریسک نمیکنم 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

اگه میترسی سزارین کن و اگه هزینش برات فراهمه

بخدا من آذر سزازین کردم پمپ در هم گفتن بزن

اصلا هیچی نفهمیدم

روز دوم هم کارامو خودم میکردم

فقط باید قدم بزنی خوب خوب حتی توپ میشی

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
فک نکنم برو خاطرات بارداری و بخون هرکه طبیعی کرده وسط راه بلانسبت به غلط کردن افتادن که دیگه راه برگ ...

چرا راه برگشت نداره تو که کلا بیمارستان خصوصی هستی اگر نخواستیم پول میدی سز میشی خصوصی سخت نمیگیره

چرا راه برگشت نداره تو که کلا بیمارستان خصوصی هستی اگر نخواستیم پول میدی سز میشی خصوصی سخت نمیگیره

ن عزیزم ماما ها قبول نمیکنن که وسط درد کشیدن و دهانه رحمت باز شده ببرنت اتاق عمل واسه سز عزیزم بااین چیزها خودتو گول نزن اگه یکم خاطرات زایمان طبیعی بخونی یا از اونایی که طبیعی زایمان کردن بپرسی میفهمی من چی میگم 

ن عزیزم ماما ها قبول نمیکنن که وسط درد کشیدن و دهانه رحمت باز شده ببرنت اتاق عمل واسه سز عزیزم بااین ...

شاید اصلا لگنش مناسب نباشه حتما میفرستنش سزارین باید‌همون موقع معاینه لگن بشه

شاید اصلا لگنش مناسب نباشه حتما میفرستنش سزارین باید‌همون موقع معاینه لگن بشه

اونو که از قبل دکترت مشخص میکنه واست ولی من اگه هم طبیعی بزنه بگه میتونی طبیعی به هیچ وجه قبول نمیکنم کم تو دوران بارداری زحر نکشیدم که اونجام بخام ساعت ها زحر بکشم 

اونو که از قبل دکترت مشخص میکنه واست ولی من اگه هم طبیعی بزنه بگه میتونی طبیعی به هیچ وجه قبول نمیکن ...

اگه دکترت قبل از موقع زایمان برات مشخص کنه وحشتناک خطرناکه وازلحاظ پزشکی اصلا درست نیست 

اونو که از قبل دکترت مشخص میکنه واست ولی من اگه هم طبیعی بزنه بگه میتونی طبیعی به هیچ وجه قبول نمیکن ...

من الان 32 هفته سونو دارم .

چه زمانی مشخص میشه که میتونم یا نه

اگه میترسی سزارین کن و اگه هزینش برات فراهمه بخدا من آذر سزازین کردم پمپ در هم گفتن بزن اصلا هیچی ...

هزینه اش که ن زیاد فراهم نیست شوهرم هم راضی به طبیعی نیس گفته برام مهم نیست که هرچقدر هزینه بشه منتها مشکل اینحاس هردکتری قبول نمیکنه سز انتخابی اره خیلی سز خیلی راحته ولی طبیعی ۵تا۶ ساعت شایدم بیشار زحر کشت میکنه بعدم کلی بخیه اونم تو هوشیاری