یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا راه برگشت نداره تو که کلا بیمارستان خصوصی هستی اگر نخواستیم پول میدی سز میشی خصوصی سخت نمیگیره
ن عزیزم ماما ها قبول نمیکنن که وسط درد کشیدن و دهانه رحمت باز شده ببرنت اتاق عمل واسه سز عزیزم بااین چیزها خودتو گول نزن اگه یکم خاطرات زایمان طبیعی بخونی یا از اونایی که طبیعی زایمان کردن بپرسی میفهمی من چی میگم
عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم کنی☺مر۳۰
اونو که از قبل دکترت مشخص میکنه واست ولی من اگه هم طبیعی بزنه بگه میتونی طبیعی به هیچ وجه قبول نمیکنم کم تو دوران بارداری زحر نکشیدم که اونجام بخام ساعت ها زحر بکشم
عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم کنی☺مر۳۰
نمیخوام بترسونمت ولی من تجربه بدی از زایمان طبیعی دارم خیلی درد کشیدم دهانه رحمم بیشتر از 4 سانت باز نمیشد بعداز 9 ساعت درد آخرش سزارین شدم. دخترم 5 ماهشه.
اگه میترسی سزارین کن و اگه هزینش برات فراهمه بخدا من آذر سزازین کردم پمپ در هم گفتن بزن اصلا هیچی ...
هزینه اش که ن زیاد فراهم نیست شوهرم هم راضی به طبیعی نیس گفته برام مهم نیست که هرچقدر هزینه بشه منتها مشکل اینحاس هردکتری قبول نمیکنه سز انتخابی اره خیلی سز خیلی راحته ولی طبیعی ۵تا۶ ساعت شایدم بیشار زحر کشت میکنه بعدم کلی بخیه اونم تو هوشیاری