2777
2789

اینکه میگن خوشگل باشی عشقت عاشقت میشه باعث میشه هیچوقت یه حس یه طرفه رو تجربه نکنی اشتباهه من سر همین موضوع اعتماد به نفسم اومد پایین از یه نفر خوشم اومد که خب اونم منو کامل میشناخت و خیلی همو میدیدیم این بشر با خیلیا رابطه داشت نمیگم به طور همزمان منظورم اینه طی زمان های مختلف با خیلیا ارتباط داشت و میشه گفت اکس زیاد داشت😂

منم اینارو نمیدونستم و دل دادم بهش ولی هیچوقت به من نزدیک نشد😐

نه اینکه بگم بهم بی محلی میکرد اتفاقا رفتارش و هرکی میدید میگفت بهت حس داره ولی دریغ از اینکه بیاد بگه بیا بریم ت رابطه و... بارها به بهانه کار و کمک پیام داد ولی رابطه نه!

منم میگفتم ببین من چقدر داغونم که این پسر وقتی با همه بوده حتی یه بارم بهم نزدیک نشد هی که گذشت دیدم به دل خیلی از پسرا میشینم و خب پیشنهاد زیاد داشتم یعنی میشه گفت از همه پیشنهاد داشتم غیر از این پسر😐

منم آدم رابطه نیستم اصلا اهلش نیستم فقط این حس بهم دست داده بود که چرا باید به چشم همه بیام غیر از این

ولی وقتی نگاه به کسایی که باهاشون ت رابطه رفته بود کردم فهمیدم از سرشم زیادی بودم از همه لحاظ

تجربه ایی ندارم عزیزولی یسوال

ایشون چجوری باهاتون اشنا شدن؟

رفتارتون بیرون چجوریه لبخند میزنید ارتباط چشمیتیتون موقع صحبت با یه اقا چجوریه

اخه هیچ وقت کسی از من درخواست دوستی نکرده

تجربه ایی ندارم عزیزولی یسوالایشون چجوری باهاتون اشنا شدن؟رفتارتون بیرون چجوریه لبخند میزنید ارتباط ...

ما آشنای دور بودیم عزیزم حتی همبازی بچگیام بود ولی چند سال ندیده بودمش تا اینکه دیدمش و ازش خوشم اومد چون ت دوتا شهر مختلف هستیم

نه اتفاقا اصلا رفتار صمیمانه و گرمی با جنس مخالف ندارم جدی ام ولی در کمال جدی بودن احترامشونو نگه میدارم یه بار یه پسر که بهم پیشنهاد داد گفت همین که سخت به دست میای و برای داشتنت باید تلاش کرد جذاب ترت کرده اینم فهمیدم بی تاثیر نیست که زود شل نکنی واسه شخصیتت احترام قائل باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما آشنای دور بودیم عزیزم حتی همبازی بچگیام بود ولی چند سال ندیده بودمش تا اینکه دیدمش و ازش خوشم اوم ...

درسته عزیزم

راستش منم خودمو شل نمیکنم ولی میترسم باهاشون حرف بزنم استرس میگیرم فروشنده مرد میبینم 

منظورم این نیست بهشون پا بدم چجوری مثل شما احترامشونو نگه دارم؟