2777
2789

پسرم 13 ماهشه ولی دستورپذیری نداره یا به ندرت میفهمه مثلا بهش میگم بیا اینجا، برو اونجا، اینو بیار یا.... اصلا نمیفهمه چی میگم درکی از حرفهام نداره فقط چندتا چیز خاص مثلا بگم خرگوشتو بیار میره بغلش میکنه میارش به اسمش هم خیلی واکنش نشون نمیده 5، 6 بار صداش میکنم تا یه بار برگرده. 

عزیزانی که بچشون اینجوریه لطفاً بگین شما برا بچتون چیکار کردین یا میکنین؟ 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم گوش نمیکرد. من اول فکر کردم شنواییش مشکل داره. اما دیر هم حرف زد. خیلی باریگوشه.

نیلا جون پسر شما تو چه سنی به حرف اومد من خیلی نگران پسرم هستم، آخه بابا و مامان هم نمیگه فقط یه سری کلمات نامفهوم میگه مثلا دد و پ پ و تُ تُ میگه. 

شنوایی سنج هم بردمش میگه مشکلی نداره 

نیلا جون پسر شما تو چه سنی به حرف اومد من خیلی نگران پسرم هستم، آخه بابا و مامان هم نمیگه فقط یه سری ...

پسر من سه سال. روند کامل شدنش تا چهار سال طول کشید. الان ۷ سالشه. 

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

من خیلی نگران اینم که به حرفام توجهی نمیکنه یعنی فکر میکنم معنی حرفم رو درک نمیکنه نمیفهمه چی میگم که پاسخ بده. اکثر بچه های همسنش همه چی رو درک میکنن و میفهمن حتی کلمه هم میگن همین نگرانم کرده که چرا پسر من حرفام متوجه نمیشه 

پسر من سه سال. روند کامل شدنش تا چهار سال طول کشید. الان ۷ سالشه. 

نیلا جون یعنی تا سه سالگی هیچی نمیگفت؟ 

دقتی باهاش حرف میزدی متوجه حرفات میشد یا مثل پسر من درکش کم بود، وقتی صداش میکردی سمتت برمیگشت یا بعد از چندبار صدا زدن واکنش نشون میداد؟ 

نیلا جون یعنی تا سه سالگی هیچی نمیگفت؟  دقتی باهاش حرف میزدی متوجه حرفات میشد یا مثل پسر من در ...

پسر منم باید چند بار صداش میکردی. چون توجه نداشتن. قبل سه سال کلمه میگفت اما کم. بعضی دیر حرف میزنن این نشونه ضعفشون نیست. پسر من تو ۵ سال حروف الفبا رو یاد گرفت. چیزایی که علاقه مند هست رو زود یاد میگیره. الان پیش دبستانیه. نیمه دومه. با پدرش شطرنج بازی میکنه. نگران نباش. 

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

ببخشید زیاد وقتتون رو میگیرم 

میگم خواهری پسرم ازم تقلید میکنه ولی نه همیشه، یادتون میاد گل پسر شما توی یک سالگی خیلی تقلید میکرد یا نه؟ 

وقتی بچه خوب تقلید کنه یادگیریش خوب میشه مثلا بهش میگم دست بزن میزنه، میگم بای بای کن بعضی وقتها انجام میده ولی سلام کردن هرچی بهش میگم انجام نمیده ازم تقلید نمیکنه آقا پسر شما هم اینجوری بود؟ 

خانوم های گل لطفاً هرکی بچه اش اینطوری بوده یا هست یا اینکه توی آشناهاتون همچین موردی داشتین بیاین در موردش توضیح بدین تا من هم از نگرانی در بیام یا اگه خدایی نکرده مشکل خاصی هست دنبال درمان باشم 

بچه منم همین بچه شناس. این کاملا طبیعیه 

بچه شما هم هنوز مامان و بابا نمیگه؟ من خیلی نگرانشم آخه معنی کارایی هم که بهش میگم درک نمیکنه خیلی کم میفهمه من فکر میکنم درکش پایین هست

بچه شما هم هنوز مامان و بابا نمیگه؟ من خیلی نگرانشم آخه معنی کارایی هم که بهش میگم درک نمیکنه خیلی ک ...

ماما بابا میگه . ولی سرعت رشد بچه ها متفاوت هست شما نهایتا با یه دکتر مشورت کن اما بچه شما طبیعی هست 

خانمی دچار وسواس هستی نگران نباش بچه ۱۳ ماهه هنوز اونقدری دستورپدیر نیس مطمئن باش هرچی بزرگتر بشه تکاملش کاملتر میشه و خیلی چیزاها رو متوجه میشه همین فعلا در این حد که گفتین انجام میده کافیه برای سنش متاسفانه من خودم دچار وسواس اوتیسم بودم جون خانواده شوهرم یه بچه اوتیسم دارم و من فوبیام همین اوتیسم بود دارم بهتون میگم چون نمیخام اذیت کنین خودتونو من بع قدری اذیت شدم که الان هرکی مثل شما این جور پستایی میزاره زود متوجه میشم دچار وسواسه اصلا نگران نباشین بچتون سالمه دختره منم همین سن پسر گلتون بود خیلی رکش زوم میکردم دقیقا همین چیزایی که خودتون نوشتین رو بعد کم کم به مرور عالی شد الان ۲۰ ماهشه انقدر تیزه و باهوش که نگو

خانمی دچار وسواس هستی نگران نباش بچه ۱۳ ماهه هنوز اونقدری دستورپدیر نیس مطمئن باش هرچی بزرگتر بشه تک ...

ساقی جون خدا خیرت بده آره من واقعا زیادی حساسم شوهرم هم میگه داری وسواس نشون میدی و الکی رو بچه عیب میذاری، پسرم واقعا تو همه چیزش نرمال هست رشدش هم خدا راشکر خوبه حتی زود راه افتاد ارتباط چشمی خوبی داره توجه مشترک داره ارتباط اجتماعی داره با بچه هم سنش بازی میکنه با تغیرات رابطه خوبی داره و از بیرون رفتن و جای شلوغ مشکلی نداره حتی خوشش میاد تنها چیزی که منو اذیت میکنه اینه که خیلی به حرفام محل نمیذاره و وقتی پیشمه باید چندبار صداش کنم تا محل بذاره ولی وقتی توی یه اتاق دیگه هستم صداش میکنم زود میاد پیشم. کاملا حدست درسته وسواس عجیبی گرفتم فقط همین یه دونه پسر رو دارم واسه همین خیلی روش حساس شدم اصلا شب و روز ندارم، این روزها هم که نمیشه ببرمش دکتر ولی تلفنی هم با یه متخصص اوتیسم تماس گرفتم گفت پسرت اتیسم نداره ولی نمیدونم چرا همچنان وسواسم.