2777
2789
عنوان

سرفه خشک و خس خس سینه

14679 بازدید | 25 پست

سلام بچه‌ها من چند روزه خس خس سینه دارم نفس که می کشم خودم صداشو میفهمم سرفه خشک  هم دارم که بعضی وقتها خیلی کمه ولی بعضی وقتها هم گلوم  مدام میخاره و پشت سر هم سرفه میکنم نفس تنگي و تب هم  ندارم از کجا یه دکتر پیدا کنم سوالمو بپرسم خیلی نگرانم به 4030 هم زنگ زدم فقط علائم رو گفت چیزی نفهمیدم ، چیکار کنم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

برو دکتر 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بیمارستان

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
میترسم برم کرونا هم نباشه از اونجا بگیرم  

در این حد نترس برو دست به جای نزن وبا الکل دستا ودفترچه رو ضد عفونی کن . خودم دو بار رفتم دکتر ولی مطب شلوغ نه خلوت بود. 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
میترسم برم کرونا هم نباشه از اونجا بگیرم 

اپ زوپ نصب کن میتونی مشاوره پزشکی بگیره..البته خودم نگرفتم نمیدونم چطوریه ها

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
منم از اول عید اینطوریم چیزی نیست نگران نباش من که فکر میکنم حساسیت به بهار باشه

نمیدونم آخه من خیلی کم پیش میاد سرفه کنم و ریه ام عفونت کنه در کل سیستم ایمنی قوی دارم ولی الان خیلی نگرانم گاهی هم سردرد دارم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

به هر حال حتی اگه مبتلا هم باشی وقتی فعلا سرحال هستی دکتر کاری برات نمیکنه خودت درمان خانگی شروع کن بخور کن نوشیدنی گرم بخور اب زیاد بخور میوه بخور سرخ کردنی نخور سوپ مصرف کن وکارهای دیگه ای که برای سرماخوردگی میکنن و سعی کن تو خونه فاصله ات و با بقیه حفظ کنی از ماسک هم استفاده کن اگا بعد از چند روز علایم شدیدتر داشتی برو دکتر

نترس مایعات گرم بخور بنظرم سرفه ی شما بخاطر بهار و آلرژی باشه چون خارش گلو داری 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

حساسیت فصلیه.منم اینجوری هستم مخصوصا اگر لبنیات و تخم مرغ بخورم که نفسم درنمیاد.

تفاوت حساسیت فصلی باکرونا:حساسیت فصلی تب نداره ولی کرونا داره.حساسیت فصلی سرفه هاش تک و توکه ولی کرونا پی درپی و شدیده.درحساسیت فصلی آنتی هیستامینها فوری جواب میدن ولی تو کرونا تاثیرنداره.تو حساسیت فصلی خارش گلو و سقف دهان هست که تو کرونا نیست.عطسه تو حساسیت فصلی زیاد و پی درپی هست ولی تو کرونا گاهی.تو حساسیت فصلی رخوت و سرگیجه هست ولی تو کرونا بدن درد و ضعف عضلانی هست.حساسیت فصلی با لبنیات و تخم مرغ و ماهی شدیدتر میشه ولی کرونا نه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی