2777
2789
عنوان

چطوری به مامانم کمک کنم

99 بازدید | 14 پست

خانوما بیاین راهنماییم کنین 

مامان من خیلی آدم سلده ای هس خیلی دل نازکه ولی وقتی از کسی بدش میاد دیگ هیچ وفت ازش نمیگذره 

با عمم اصلا خوب نیست چه خوبی کنه چه بدی همونه درنظرش بعضی اخلاقاشو درک نمیکنم 

وقتی میرنجه یذره سیاست نداره بتونه با ملایمت حرف بزنه هرچی تو دلش و ذهنشه ب طرف میگه 

نمیتونه خودشو کنترل کنه 

بعصی وقتا ک ناراحت میشه حتا تو خابم آروم نیس. ی اتفاقو چند بار بازگو میکنه درطول روز 

چیکار کنم کمکم کنید😔

بعضی وقتا خستم میکنه

مامان منم همینطوره  هر حرفی رو بگی طاقتش نمیاد تا بع طرف بگه ما دیگه عادت کردیم و خیلی مواظب ...

خستم بخدا هی کنترلش میکنم تو جمع حرفاشو جم میکنم هی پشتش وایمیسم ولی فایده نداره منم دارم اذیت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستم بخدا هی کنترلش میکنم تو جمع حرفاشو جم میکنم هی پشتش وایمیسم ولی فایده نداره منم دارم اذیت میشم

اره مامان منم اینطوره 

از وقتی یائسه شده اینظور شده

انگار یه جور وسواس فکری پیدا کرده به گفتن خرفاش 

و یه چیزی که اذیتم میکنه حرف کسی رو باور نمیکنه 

مثلا من بگم فلان مغازه بسته س میگه بزار برم ببینم 

تا خودش نبینه باور نمی کنه

ما هیلی صمیمی بودیم دلم برای قدیما خونه 

از من دور شده انگار

اره مامان منم اینطوره  از وقتی یائسه شده اینظور شده انگار یه جور وسواس فکری پیدا کرده به گفتن ...

اره این اخلاقم داره ب کسی اعتماد نداره. تازه یائسه هم سده ولی قبلناهم اینطوری بود دیگ سادگیش ب یائسگیش ربطی نداره 

فقط باید سرشون گرم باشه من دیروز برا کاموا بردم که اسکاج ببافه برای هممون 

اینم فکر خوبیه میرم کاموا میگیرم. چن روز پیش میگف برات ی کت میبافم. راستی دمنوش اینا چی ب نظرتون فایده داره؟ 

مامان من قبلا اینطور نبود اصلا

باز خداروشکر قبلا اینطور نبوده انشالله باز متل سابق میشه. من تا یادم میاد همیشه نگران بودم درمقابل حرف یکی ی جواب تند بده و ناراحتی ببار بیاد