2777
2789
عنوان

کیا تا بحال خمیر جادویی درست کردن؟

1007 بازدید | 19 پست

سلام من دارم درست میکنم، خیلی چسبنده است، مشکلی نداره؟؟ همه مواد و طبق دستور ریختم🙄

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درست کردم 

انقدر آرد بریز تا دیگه نچسبه کم کم اضافه کن

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
من درست کردم  انقدر آرد بریز تا دیگه نچسبه کم کم اضافه کن

سنگین میشه

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

آرد و به میزانی بزن که خمیر درست بشه.اگه دستات و بشوری و بعد خشک کردی یکم‌چرب  کنی دستهات و بعد به خمیر نچسبه یعنی درست شده.اگه دستهات پره خمیر باشه که کلا میچسبه

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

آرد بیشتر بریز چون آردا باهم متفاوت. آرد بریز هی ورز بده هرچی بیشتر ورز بدی زودتر اکی میشه. آرد کم کم بریز. مثلا ی قاشق غذا خوری بریز....

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

به دستت روغن بزن ورز بده اگه خیلی چسبنده است بازم ارد بزن ولی کم

بیشتر سعی کن با دست روغنی ورز بدی تا جسبندگیش کم بشه ارد زیادی بزنی کیفیت خمیر میاد پایین اما برای خنیر جادویی اندازه ارد گفته نشده باید تا حایی بزنی که خمیری بدست بیاد که چسبندگیش کم باشه

برای چیه؟

همه چی، پیتزا شیرینی پیراشکی

سنگین میشه

ن خیالت راحت نمیشه خمیر مایه خودش کار خودشو میکنه بعد استراحت انقدر نرم و پفکی میشه ک نگو

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇