2777
2789

بچه ها ۲۵ خیلی پاین نیس؟؟ ۱هفته از موعدم گزشته؟؟؟ یا فقط این آزمایش نشون میده مثبته یا منفی؟   واس بتا دقیق باید تیتر بنا بدم آره؟؟؟؟

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

لقاح دیر تشکیل شده منم مث شما بودم ۵ روز بعد پری حدودا ۲۰ بود که باز تکرار کردم سه روز دیگه فک کنم ۱۰۰ شده بود

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آزمایشگاه گف‌مثبته دکترمم حرف خاصی نزد آزمایشو دید

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

بچه ها من یک بار اون هفته این آزمایشو دادم دقیقا مثله همینه امروز پرسیدم گف خب این فقط نشون میده بارداری یا نه فکرکنم باید واسه عدد دقیق بتا تیتر بتا بدم آره؟؟؟

عزیزم۲۵نیس ک این بزرگتر از۲۵هست مبارکه مثبته الان برو تیتر بتا بده من خودم آزمایشگاهیم 

وای مررسی کلی استرس گرفته بودم😊😊

آره دیگه نوار بتا میذاریم بخوای بدونی عدد رو باید تیتر بدی با وایداس چک شه

پس الان این آزمایش مثبته دیگه آره؟