خانوما چه خاكي تو سرم بريزم هي يادش ميوفتم گريه ميكنم و به شوهرم بد و بيراه ميگم من موهام پر و بلند تا پايين كمرم بود ولي از وقتي حامله شدم وسط موهام شروع كرد به شكستن و موخوره شد يه هفته پيش موهام توهم پيچيد چون بچم سه ماهشه اذيت ميكرد دو روز نتونستم شونه كنم بعد حموم به شوهرم گفتم قيچي بزنه وسطش بماند ك اون بد قيچي زد و موهام الان مدل خورده و از يه طرف بعد چيندن موهام به شدت ميريزه البته حنا و مخلفاتشم گزاشتم بدتر شد ياد موهاي قبلم ميافتم گريه ميكنم از تلافي هم قيچي زدم وسط موي شوهرم 😭😭ديوونه شدم 😭😭😭😭😭چيكار كنم همش حرص قد موهامو ميخورم ك اگه عروسي برادرشوهرم بشه كوتاه و كم كم دارم كچل ميشم
پسرونه بزن هم راحتی چون بچه کوچیک داری هم موهات کوتاهه قوت میگیره و میتونی راحت روغن درمانی کنی مثل روغن بادام روغن زیتون .ماسک موهای خونگی
من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون شبیه مردم شهرنیست🌹
تا5، 6ماهگی ریزش موها مادر طبیعی. سطح هورمون توی بارداری بالا موهای مادر پر و درخشان هست بعد از زایمان سطح هورمون میاد پایین نرمال میشه مو میریزه. نگران نباش دستکاریشم نکن.
نميدونم به خاطر حناست با شير دادن يا چيندن افسرده شدم ديگه اينجوري پيش بره هيچي نمينونه رو سرم 😭
ببین من دو تا بچه دارم توی بارداریهام به طرز عجیبی هیچی موهام ریزش نداشت عوضش موقع شیر دهی ریزشش شدید بود ولی یه دوره داره قطع میشه ریزش فقط چک کن بدنت کمبودی نداشته باشه برای قدشم ناراحت نباش بلند میشه