پارانویا داره، یا اینکه چیزی مصرف میکنه، یه دقه هم نمون
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوسه بار مغازه داییشو نگاه کردم بدون منظور بخدااا بمن برگشت گف با دوستم رابطه داری. من نمیدونستم مغا ...
عزیزم برو از اون خونه.چه بی غیرت حرف زده.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
یبارم تست حاملگیم مثبت شد مثبت کاذب بود بمن برگشت گف این بچه از من نیس من بچه دار نمیشم گفتم تو سالمی آزمایش دادی من کیست دارم گف نه بعدن خداروشکر ک کاذب درومد تستم
حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
خانومای سایت فقط یه راهکار بلدن درنگ نکن زودتر جدا شو😑😑😑 طلاق آخرین راهه لطفا کمی ...
داره بهش میگه تو حموم با یکی دیگه بودی بنظرت این مرد موندن داره
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خانومای سایت فقط یه راهکار بلدن درنگ نکن زودتر جدا شو😑😑😑 طلاق آخرین راهه لطفا کمی ...
آدم پارانویید چاره نداره، اینا سالهای سال باید برن روانپزشک شاید خوب شن ، طرف زندگیشو از دست میده تا اون شاااید خوب شه
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه