2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9039 بازدید | 80 پست

پارانویا داره، یا اینکه چیزی مصرف میکنه، یه دقه هم نمون

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه بار مغازه داییشو نگاه کردم بدون منظور بخدااا بمن برگشت گف با دوستم رابطه داری. من نمیدونستم مغا ...

عزیزم برو از اون خونه.چه بی غیرت حرف زده.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یبارم تست حاملگیم مثبت شد مثبت کاذب بود بمن برگشت گف این بچه از من نیس من بچه دار نمیشم گفتم تو سالمی آزمایش دادی من کیست دارم گف نه بعدن خداروشکر ک کاذب درومد تستم

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

خانومای سایت فقط یه راهکار بلدن  

درنگ نکن زودتر جدا شو😑😑😑

طلاق آخرین راهه لطفا کمی هم به فکر دل پدر و مادر ها باشید که با هزار امید و آرزو بچه هاشون و روونه خونه بخت می کنن

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...
عزیزم برو از اون خونه.چه بی غیرت حرف زده.

اره😔😔😔😔😔

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
وا؟ شکاکه؟ یا یهویی اینجوری شده؟

ازاول شکاکه

عزیزم شوهرت یه چیزی میزنه

ن هیچی

خانومای سایت فقط یه راهکار بلدن   درنگ نکن زودتر جدا شو😑😑😑 طلاق آخرین راهه لطفا کمی ...

داره بهش میگه تو حموم با یکی دیگه بودی بنظرت این مرد موندن داره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
😂😂بوگو امشب میریزیم  لاقل حرفات دروغ نباشه۰🙃🍭

بخدا دروغ نیس حالم خیلی بده من چرا باید تو غذاش خاب آور بریزم

داره بهش میگه تو حموم با یکی دیگه بودی بنظرت این مرد موندن داره

باید دنبال درمان شوهرش باشه 

طلاق گرفتن و که همه بلدن 

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...
خانومای سایت فقط یه راهکار بلدن   درنگ نکن زودتر جدا شو😑😑😑 طلاق آخرین راهه لطفا کمی ...

آدم پارانویید چاره نداره، اینا سالهای سال باید برن روانپزشک شاید خوب شن ، طرف زندگیشو از دست میده تا اون شاااید خوب شه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
چقد بد شوهر خواهر شوهرم ایجوره  البته دور از جون شما خواهر شوهرم قابل اعتماد نیس

من خیلی پاکم تا حالا چیزی ازم ندیده بقران

پارانویا داره، یا اینکه چیزی مصرف میکنه، یه دقه هم نمون

اون چیه؟