مهسا73 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 2108 عنوان کیا تو خونه گربه دارن؟😻😻😻😺 252 بازدید | 24 پست گربم نره داره شش ماهو رد میکنه واکسنش زدم اما عقیمش نکردم ممکنه از خونه بره دنبال جفت دیگه برنگرده؟عاشقشم میترسم بره بیرون راهشو گم کنه دیگه برنگرده یا بلایی سرش بیاد از طرف دیگه هم دلم نمیاد عقیمش کنم دوست ندارم طفلی درد بکشه یا عفونت کنه 1399/01/17 | 12:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91508 خب یک زن براش بیار کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20429 مگه تو حياطه؟يا در و ميذاري باز؟😐🐀 هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ویانا70 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 626 منم گربه خیلی دوسدارم شوهرم برام نمیگیره زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄
donya70 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3775 چقدر گناه داره.نمیشه یه جفت براش بیاری.البته من اصلا حیون خونگی ندارم و اطلاعات ندارم ولی دلم میسوزه براشون که عقیمشون میکنن شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
نیلا۱۲۱۰ عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4430 نره که ولش کن عقیم کنی که چی بیشتر ماده رو عقیم میکنن که دردسر درست نشه برای صاحبش....بعد گربه خیلی وفادار نیست به صاحبش کلا یه ذره اینجوری ان واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
masihasol عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 6278 مراقبت کنید تا درد نکشه و عفونت نکنهبعد عقیم میکنن یعنی باعث میشن اسپرم از بدنش خارج نشه التشو که نمیبرن😂😂😂 چرا فکر کردی عقیم کنی دیگه دنبال جفت نمیره؟؟
ویانا70 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 626 گلم میگی چقد هزینه ش میکنی ماهیانه؟ عکس گربه تم میزاری؟ زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄
barbie_girl عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 1258 منم گربه دارم دختره دیگه داره 10 ماهه میشه ولی عقیمش نکردم بعضی اوقات احساس میکنی داری به بن بست میرسی اگه خودتو باور داشته باشی نیاز به برگشتن نداری..دیوار رو میشکنی!
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20429 من يه نبات خانم دارم 🐩قراره اين كرونا لعنتي رفت عقيمش كنم😓🐀فعلا دارم تحقيق ميكنم هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ویانا70 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 626 اسی جواب منو بده لطفا زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄
نیلوفرخانوووووم عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 5590 مادرشوهرمایناگربه دارن از بس میرفت بیرون عقیمش کردن الان بهتر شده بعدم یکم بزرگ تر بشه رفتارای وحشیانه میکنه زودتر ببر عقیمش کنچیزیش نمیشه اگر ازش مواظبت کنی
مهسا73 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 2108 مگه تو حياطه؟يا در و ميذاري باز؟😐🐀 هم تو حیاطه هم تو خونه خوب مدام تو خونه باشه حوصلش سر میره تارگیا هم یاد گرفته از رو درخت میره رو دیوار حیاط و دور دور میکنه
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20429 هم تو حیاطه هم تو خونه خوب مدام تو خونه باشه حوصلش سر میره تارگیا هم یاد گرفته از رو درخت میره رو دی ... اوهخطرناكه هانذار اينكارو كنه😐🐀 هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.