2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای‌ مگه‌ کیسه‌ میکشید😳

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

من شامپو بدن اکتیو شیر و آلورا استفاده میکنم اما با لیف

هم خوشبو هم تمیز میکنه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
وااای‌ مگه‌ کیسه‌ میکشید😳

کیسه محرک کلاژن سازیه . یه بار یه پزشک پوست و مو میگفت استفاده کنی هر از گاهی . پوستو خراش بدین

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
کیسه محرک کلاژن سازیه . یه بار یه پزشک پوست و مو میگفت استفاده کنی هر از گاهی . پوستو خراش بدین

وااای‌ نهههه‌ من چندین‌ پزشک‌ پوست‌ خیلی‌ خوب‌ رفتم‌ 

بهم‌ گفتن ب‌ هیچ‌ وجه‌ نباید‌ بکشی‌ برای پوستت‌ سمه‌ . کیسه‌ برای پوست‌ های‌ معمولی گفت توصیه‌ نمیشه‌ چ  برسه‌ من‌ بدبخت‌ که پوست‌ خیلی‌ حساسی‌ دارم‌ . بهم‌ گفت‌ لیفت‌ باید‌ بقدری نرم‌ باشه‌ که انگار کف‌ دستت‌ لیفته😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
مگه شما نمیکشی😨

نههه‌ عزیز‌ برای‌ پوستم‌‌ خوب‌ نیس

وااای‌ نهههه‌ من چندین‌ پزشک‌ پوست‌ خیلی‌ خوب‌ رفتم‌  بهم‌ گفتن ب‌ هیچ‌ وجه‌ نباید‌ بکشی‌ برای ...

آهان . خوب خاک تو سره دکترا با این نظرای متناقض تا ما رو نکشن ول نمیکنن😐😐😐

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

دقیقا به منم دکتر پوست گفت الان سالی دوبار میزنم

ولی خیییلی سبک میشه آدم

لایه برداره طبیعیه دیگه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
آهان . خوب خاک تو سره دکترا با این نظرای متناقض تا ما رو نکشن ول نمیکنن😐😐😐

آره‌ هر‌ دکتری‌ ی نظری‌ میده‌ . ولی من پیش پرفسور‌ شمس‌ هم رفتم‌ یه استاد پیری هست‌ که اکثر‌ پزشک‌ های‌ خوب تهران‌ زیر‌ دست‌ ایشون‌ بودن‌ اولین‌ نفر پرفسور‌ شمس‌ بهم‌ گفت‌ 

دقیقا به منم دکتر پوست گفت الان سالی دوبار میزنم ولی خیییلی سبک میشه آدم لایه برداره طبیعیه دیگه

اون‌ سفید‌ آب‌ رو با دست‌ بکشی‌ بهتره‌ تا کیسه‌ . خود‌ کیسه‌ به‌ پوست‌ آسیب‌ میزنه