2821
2789
عنوان

ناقل هموفیلی،همه میشه بیاین کمکم

493 بازدید | 12 پست

باتوجه ب تاپیکای قبلیم،شااااااید باردار باشم ک ایشالا نیستم ولی میخواستم بدونم کسی بوده ک ناقل هموفیلی باشه و برای بارداری ازمایشارو انجام بده؟ازمایشگاه ژنتیک بهم گفته ی سری ازمایش انجام میدیم بعد از بارداری اگه جنین هموفیلی بود سقطش میکنیم 

کسی رفته این ازمایشارو انجام بده؟چیا بودن؟

ویکیم اینکه من تو شهرستان هستم حالا شوهرم میگه برو مرکز بهداشت پرونده تشکیل بده ک هم حالا ب دردت میخوره هم موقع حاملگی و بچه داری،اما باتوجه ب اینکع من ناقل هستم و اصلا اینا در مورد این بیماری نمیتونن کاری انجام بدن،و خب تو شهرستانم همه هم دیگه رو میشناسن دلم نمیخواد جایی درز پیدا کنه اینکه من ناقلم،بنظرتون برم واسه تشکیل پرونده یا نرم؟

هموفیلی مگه برای باردار شدن مشکل دارن؟؟

اره،مثلا من خواهر فرد هموفیلی هستم(برادرم هموفیلی داره)ازمایش ژنتیک دادم فهمیدم منم ناقل این بیماریم

بعد دکتر گفت احتمال اینکه شمام ی بچه ی هموفیلی دنیا بیاری هست پس از هفته ی نمیدونم چند باید بیای برای ازمایش و اینا ک اگه سالم بود ک هیچی اگه نبود بری برای سقط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهداشت اخه کاری انجام نمیدن فقط برای واکسن بچه خوبه بعد شما باید دکتر متخصص بری بخاطر این قضیع به نظرم اصلا بهداشت خوب نیس کلا برای دوران بارداری

توکلت علی الله.. 
بهداشت اخه کاری انجام نمیدن فقط برای واکسن بچه خوبه بعد شما باید دکتر متخصص بری بخاطر این قضیع به نظ ...

منم همینو میگم،نظر خودمم این بود ک نرم،البته میگم واسه این قضیه کاری نمیتونن بکنن ولی بعدا از زایمان یا بعذ از بارداری برم برا تشکیل پرونده نمیگن چرا الان اومدی؟

بعد هم یه نصیحت خواهرانه اصلا به حرف این دکترا توجه نکن اصل کار خداس دکترا اکثرشون چرت میگن اصلا بخاطر حرفشون استرس نگیر ایینو تجربه من ثابت کرده.. 

توکلت علی الله.. 
منم همینو میگم،نظر خودمم این بود ک نرم،البته میگم واسه این قضیه کاری نمیتونن بکنن ولی بعدا از زایمان ...

نه بابا شما فقط برای واکسن و قد و وزن برو بعد از زایمان

توکلت علی الله.. 

عزیزم شما چ بخوای چ نخوای باید این سری آزمایشات رو انجام بدی 

اول برو پیش ی پزشک متخصص خوب 

آزمایشگاه رو هم ی جایی برو ک دور باشه ک میگی نشناسنت ...

این قضیه ...قضیه عادی هست گلم ... 

هر کی غیرعادی برخورد کنه ب نظرم مشکل داره !!!

الهی خدا ی فرزند سالم و صالح بهت عطا کنه 

منم بهداشت ثبت نام کردم فقط بذای واکسن بچه... اما اصلا بذا چکاب نمیرم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم شما چ بخوای چ نخوای باید این سری آزمایشات رو انجام بدی  اول برو پیش ی پزشک متخصص خوب&nbs ...

ممنون خیلی ارومم کردین من خودمو وفق دادم بااین قضیه چون داداشم این بیماری رو داره و بالاخره من حدودا از زیروبمش خبر دارم ولی شوهرم فک میکنه مثلا ی مرض درب و داغون دارم و انقد استرس میده ک نمیدونی

ممنون خیلی ارومم کردین من خودمو وفق دادم بااین قضیه چون داداشم این بیماری رو داره و بالاخره من حدودا ...

هیچی نمیشه ... اصلا نگران نباش 

توکل کن ب خدا گلم 

این دفه رفتی پیش پزشک ... ازش بخواه ک برای همسرت کاملا توضیح بده تا روشنش کنه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز