2777
2789

خانما من کنکوری ام ی خواهر کوچیک با یه داداشم دارم ک مدام سروصدا میکنن تلویزیونم همیشه روشن و واقعا حواسموپرت میکنن از درس 

من ازدواج کردم نامزدم پست مغازش یه خونه داره بعد یک اتاقشو کاملا واسم اماده کرده که برم اونجا درس بخونم خیلیم اسرار داره که بیا برم میدونم اون مزاحم درسم نمیشه اما مشکل اینجاس ک از خونه خودمون دوره اونجا و کنار خونه مادرشوهرمه 

حالا ب نامزدم میگم تو بیا ظهر باهم بریم ناهار خونه ما اما اون حاضر نیس بیشتر از یکبار ناهار بیاد 

مادرشوهرمم مطمعنم بزور ناهار میبرم خونش اما پشت سرم حرف زیاد میزنن ک این هرچی شد از پول ما شد با اینکه تمام هزینه های تحصیلم با پدرمه 

شوهرم میگه تو بیا چون ناهار ما هرچی باشه غیر برنجو گوشتش بقیش از مغازه منه 

اما من نمیخوام مزاحم بشم 

نظرتون جیه 

مادرشوهرمم ادمی نیس که باهاش راحت باشم و هرچی برای خودشون بخواد درست کنه برای منم بزاره 

چون روزایی ک من خونش نیستم اکثرا غذای مونده میخورن 

اما من ک میرم خیلی تحویل میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که میگی تحویلت میگیره بنظر من رفتنت اشتباهه چون یکی دوبار بری عادی میشه براشون و تا آخر عمرت قراره همونجوری باهات رفتار کنن , ضمنا اونا که نمیفهمن همه چیشون از مغازه شوهرته چون عادت کردن , و بری میگن هرروز خونه ی ما بوده و ما باعثش شدیم 

فقط یچیزی میگم خریت منه گاو رو نکن توی عقدی لیم خانواده شوهر نباش همش گل دستشون نباش هرچی خودتو دورتری کنی هم با کلاس تری هم بیشتر نازتو میکشند هم حرف و حدیثی نداری بهونه هم بالاتر از اینکه درس داری .

من ندید بدید بودم تو هفته ۲ روز از صبح ۶ صبح شوهرم میومد دنبالم تا ۱۲ شب مامانم میگفت نکن ولی چون خونمون سوت و کور بود  برای همین جو اونجارو میپسندیدم .

ولی خداروشکر بعد چند وقت فهمیدم و خودمو گرفتم براشون

بمون ت  خونه خودت حتی اگه نتونی درس بخونی .بهدم ک کرونا تمومی  برو کتابخانه جایی لااقل چند روز در هفته رو

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
تصمیم سختیه والا هم کنکورت مهمه هم اینکه فردا به جایی رسیدی تو درست و عروسشون شدی هی نگن با پول ما ب ...

شوهرم در حق من خیلی بدی کرده والان میخواد با اینکه کمکم کنه کنکور قبول شم جبران کنه اونجا واقعا ارومه اما مشکل من ناهارمه شب که باید خونه مادرسوهرم بخوابم مشکل ندارم اما اینکه شوهرم حاضر نیس ناهار بیادخونه ما خیلی بده

بگو واسه درس خوندن میام و اگه بخوام برم خونه مادرت کلی از وقتم هدر میره. از خونه نهار ببر با خودت و ...

اخه خونه مادرشوهرم همون کناره ک خونی ما نیسم ساعت ازونجا دورتره شوهرم برای همین حاضر نیس بیاد خونمون 

حالا هم رستورانی باز نیس حداقل از بیرون غذا بگیرم 

فقط یچیزی میگم خریت منه گاو رو نکن توی عقدی لیم خانواده شوهر نباش همش گل دستشون نباش هرچی خودتو دورت ...

جای ما رسمه عروس عقدی همش بایدخونه مادرشوهرباشه اگه نره بدشون میادولی من نرم اصلا براشون مهم نیس

هر چی  دور باشی بهتره،من حدود دو سال تو عقد بودم با این که محل کارم 5دقیقه فاصله داشت به خونه پدر شوهرم با این حال یادم نمیاد از سرکار رفته باشم،هم سر کارم هم کلاسم نزدیک بود ،به خونه خودمون یک ساعت راه بود ولی ماهی دو بار میرفتم

پنجشنبه و جمعه دو روز به اصرار شوهرم اگه بخودم بود همون پنجشنبه فقط، ازانجا میرفتم سر کار

و این احتراما رو خیلی نگه میداره،خونواده شوهر همیشه مدعی هستن وای به حالی اینکه هر روز اونجا باشی مگه اینکه خودشون بافرهنگ باشن 

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
هر چی  دور باشی بهتره،من حدود دو سال تو عقد بودم با این که محل کارم 5دقیقه فاصله داشت به خونه پ ...

بنظرت اگه سه بار ناهار اونجا باشمم خوب نیس 

شاموصبحانه که همش خود شوهرم تهیه میکنه تنها چیزی ک پدرشوهرم میخره گوشت و برنجه

بنظرت اگه سه بار ناهار اونجا باشمم خوب نیس  شاموصبحانه که همش خود شوهرم تهیه میکنه تنها چیزی ک ...

3بار درهفته منظورته ؟

برو یک هفته رفتاراشونو ببین بعد اگه خوب بودن منت نذاشتن برو یک هفته در میون کن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی