2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

445 بازدید | 19 پست

شدهرم یه دوست داره. اونم متاهله. چندیار شام دعوتشون کردیم. اونم مفصل. ولی اونا اصلا ما رو دعوت نکردن. بار اول به شوهرم گفتم تا جواب دعوتمونو ندادن دیگه دعوت نکن . شاید دوست ندارن رفت و امد. قبول نکرد و ادامه داد. الان به حرف من رسیده. و از دوستش دیگه خوشش نمیاد. میگه دوستش اینجور ادمی نیست. تقصیر زنشه . منم گفتم رابطه باید دو طرفه باشه. وقتی زنش روست نداره چاره ای نیست

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه دوستی داشتم چندبار دعوتشون کردم اصلا به رو خودشون نیاوردن ،حتی وقتی مهمونی داشت رفتم‌کمکش ولی انگار نه انگار ،حس نوکر کلفت بهم دست داد کلا قطع رابطه کردم ،زنیکه بیشعور انقد ادم تنبل و نفهم .بی ادبی شد ببخشید ولی یادم میفته چه کارایی براش کردم 

اتفاقا از رفت و امد خوششون میاد ، اگر بدشون میومد بهانه میاوردن و نمیومدن

اینا دوست دارن فقط برن بخورن و جواب ندن

منم این اخلاق رو دارم میگم هر رفتی یه آدمی داره ، 

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
اگر رفت و آمد دوست نداره پس چرا دعوتتون رو قبول میکنن؟؟؟؟!!! اینها مفت خور هستن فقط میخوان دعوت بش ...

جز احترام و محبت از ما ندیدن  . ولی جالبه شوهرم تا مدتها میگفت الان این هفته دعوتمون میکنن. بعد هر هفته ضایع میشود. تا یک سال. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
الان تو این شرایط کرونایی رفت و آمد با همه رو فراموش کن چه برسه ایشون 

این اتفاقها مال پارسال

جز احترام و محبت از ما ندیدن  . ولی جالبه شوهرم تا مدتها میگفت الان این هفته دعوتمون میکنن. بعد ...

خوب ببخشیدااااا بعضی ادمها نفهم تشریف دارن

فقط دلشون مفت خوری میخواد

من خودم ب شخصه بیشتر رفت و امد فامیلی دوست دارم.