2821
2789
عنوان

زندگی مشترک

121 بازدید | 16 پست

خانوما بنظرتون مرد زندگی یعنی همون شوهر دستو‌دل باز باشه بهتره یا همش به فکر پس انداز باشه؟قراره با کسی ازدواج کنم که خیلی دست و‌دل بازه و‌کمتر به فکر آینده هستش البته ول خرج نیست  راهنمایی کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببیمن همسرم دست و دلبازه و فکر اقتصادیش کم....شوهرخواهرم اقتصادی و اهل پس انداز و میلیاردر....هردوتامون خواهرا ب یک اندازه مشکلات داریم چون هرچیزی اندازش خوبه....وگرنه آدمو اذیت میکنه

همه مردا ولخرجن این زنه ک بایدبلدباشه چجورزندگی رومدیریت اداره کنه ..معمولامرد بیرون ازخونس..توپول ج ...

من همسرم خرجی رو بهم نمیده میگه بهت استرس وارد میشه ولی هرررچی بخوام توش نه نمیاره..لوازم خوراکی هم فراووون میخره...ولی بکشمش خرجیو دست من نمیده...مجبورم بندازمش توی قسط تا پس انداز کنه

باید ببینی خودت چجوری هستی و با چجور اخلاقی بیشتر میتونی كنار بیای

من خودم همش به فکر پس اندازو آینده هستم فکر میکنم آدم خیلی اینطورم نباشه یعنی مثل من   شنیدم که مرد باید دست و‌دل باز باشه و زن هواسش به خرج و‌مخارج باشه

من خودم همش به فکر پس اندازو آینده هستم فکر میکنم آدم خیلی اینطورم نباشه یعنی مثل من   شنی ...

اگه بتونی دست و دل بازیش رو با حوصله مدیریت كنی خوبه. منو شوهرمم مث شمادوتاییم دقیقا. و من دارم اذیت میشم چون قدر پولو نمیدونه و اصلا ن مدیریت خوب ون پس اندازی نداره. در این حد كه یه بار بدهیش به مامانم رو یادش رفته بود اخرش مامانم بنده خدا خودش بهم گفت.

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
فدات بشم بد که نیست ولی دیگه خیلی دنبال پیشرفت نباید بگردیم😂😂😂هرچی داره درطبق اخلاصه...ممنون عزیز ...

همین ک دلت شاد تنت سالم جاشکرش باقیه زندگی هنوزقشنگیاخودش داره فدات شم