2777
2789

امشب بعد از 20 روز تو خونه بودم با شوهرم رفتیم خونه مامانش اینا. تا رسیدیم شوهرم به مامانش گفت موهای پسرمون رو کوتاه کنه مامانشم  کوتاه کرد با اینکه به شوهرم گفته بودم کوتاه کردن موهاش کار هر کسی نیست. منم نمیدونم چرا مثل احمق ها فقط نگاه کردم. الان باید کله پسرم رو ببینید انگار بز گازش گرفته... خیلی عصبانیم هم از دست خودم هم شوهرم. شوهرم قبلانم این کار رو کرده و دعوا هم کردیم 

فدا سرت دو ماه دیگه درست میشه بعد ببرش ارایشگاه

منم چند روز پیش جلو اینه خودم موهامو کوتاه کردم 

اصلا سر رشته ندارم ولی خوب شده🤣🤣🤣

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان که نمیشه آرایشگاه رفت  بلند هم بشه احتمال شپش هست

تا قرنطینه تموم بشه و بیایین بیرون موهاش خوب میشه😊 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

همینه دیگه میگن در خانه بمانید پاشدی رفتی خونه مادرشوهر قرنطینه وفاصله اجتماعی را انجام ندادی حالا بشین غصه بخور 😂😂😂از شوخی گذشته ناراحت نشو دوباره بلند میشه موهاش 

خانمایی که قصدطلاق دارین وبچه دارین ازتون خواهش میکنم خییییییلی به بچتون فکرکنید😔اگه دوست داشته باشین ازتجربیاتم براتون میگم 🙋‍♀️

آخه من از دست شوهرم عصبانی هستم. یک هفتس بند کرده میگه موهاش رو کوتاه کن گفتم من دست نمیزنم موهاش خراب میشه. گفت بده خودم کوتاه کنم گفتم مگه تو آرایشگری. تخصص داری یا چی. که میگی بده کوتاه کنم کار تو نیست باید بره آرایشگاه. امروز جلو به مامانش گفت بیا کوتاه کن اونم اولش هیچ حرفی نزد بعد یه دفعه دیدم با یه قیچی نشته جلو بچه داره کوتاه میکنه. بعدم زورم از خودم میگیره که چرا جلوش رو نگرفتم و تازه کمکم کردم.... خیلی احمق هستم دلم میخواد سرمو بزنم تو دیوار......... وای نمیدونی چقد موهای پسرم خراب شده 

اگر خوب میشد مشکلی نبود. خیلی خراب شده. پارسالم همین موقع شوهرم به مادرش گفته بود بچه رو ببره آرایشگاه اونم بدون هماهنگی من آمدیم دیدم بچم کچل شده موهاش قد یه بند انگشت بود