2777
2789
یعنی دراز بکشم معلوم میشه یا وایسم

دراز بکش،،چند موعدت هستی؟باید نزدیک موعد یا بعدش باشه.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی هفته گذشته لک کم رنگ دارم اصلا خون نیس

میتوتی الان حسش کنی؟،،این بر جستگی مالِ قبلِ لانه گزینیه..

بعد لانه گزینی تقریبً نوک سینه حساس میشه،،و در پریودی داری و تند تند گرسنت میشه..

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
میتوتی الان حسش کنی؟،،این بر جستگی مالِ قبلِ لانه گزینیه.. بعد لانه گزینی تقریبً نوک سینه حساس میشه ...

اره خیلی، یکی میگفت عسل بخور اگه دل پیچه گرفتی یعنی بارداری 

اره خیلی، یکی میگفت عسل بخور اگه دل پیچه گرفتی یعنی بارداری 

نشنیدم اینو..

انشالله ک باردار باشی و ب سلامتی این دوره رو طی کنی❤

نشنیدم اینو.. انشالله ک باردار باشی و ب سلامتی این دوره رو طی کنی❤

با اجازه استارتر من دوم فروردین پریود شدم ششم تموم کردم الان سینه هام و زیر شکم دوپهلو درد میکنه ضعف دارم یعنی امکانش هست 

گفتی کجارو دقیق لمس کنم معلومه

از قسمت ناف یکی دوسانت بیا پایین بعد یا طرف راست یا طرف چپ برو ب قسمت گودی شکم تقریبً،،یعنی روی لوله فالوپ ک تخمک لقاح یافته قبل لانه گزینی تو این قسمت قرار داره و اندازه یک نخود براحتی قابل لمسِ...

اگه لمسش کردی بارداری،،

من خودم انشالله یک هفته بعد زایمانمِ،،اوایل بارداری اینو از نی نی سایت خوندم و قبل موعدم خیلی دقیق حسش کردم،،

البته من بارداری سومم هست ولی اولین بار بود چنین چیزیو تجربه کردم.