2777
2789
عنوان

بچهههههه

214 بازدید | 26 پست

سلام

اومدم دردو دل

متوجه شدم باردارم ، یه بچه دارم دوسالشه ، تو بچه اول همه برنامه هام زندگیم همه چیززززم زیرو رو شد 

حس خوبی ندارم الان باز باردارم میخوام نباشه نمیدونم چیکار کنم   با این وضع اقتصاد بی پولی مریضی هزار تاااا مصیبت ، میگم آوردن بچه یعنی ظلم به اون طفل

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند خودش تو قرانش فرموده ک موجودیت و نفس هر انسان دست خالقه پس اگر نی نی در کالبدت شکل گرفته حکمت و تقدیر خداست ک در زمانی مشخص در این دنیا با سرنوشتی تعیین شده وارد بشه مطمئن باش خدا بنده هاشو ترک نمیکنه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
اینم بیار دیگه نیار

خیلی سختمه 😢😢😢

رفتم سونو گفت خونریزی داری تهدید به سقط ، خوشحال  شدم دکتر گفت 50 به 50 مشخص نیست شاید بمونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

حکمت خداروشکر من دارم گریه میکنم واسه بچه اونوقت به یکی ک نمیخواد میده 🤷‍♀️

نگهش دار شما ک اول تا اخر یکی دیگ میوردی اینم با اون بزرگ میشه دیگ‌ اینو بدون تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته از طرف خداست به فال نیک بگیرش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

خدا خواسته كه اين بچه به دنيا بياد پس شايد با خودش يه معجزه بياره

سخته ولي نا شكري نكن عزيزم

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

قبلا شاغل بودم به خاطر بچه اولم دیگه نرفتم بعد سه سال دوباره زنگ زدن که اگه بخوای بیا شروع کن الان با این شرایط میگم چرا من ؟ من بچه نخواسته بودم آخه 😢😢

سلام عزیزم...اگه بچه نمیخواستی واینطوری فکر میکنی قبلش بیشتر باید مواظب میبودی ولی خب...الان که بارداری ... کاری است که شده ولی خب خواست و لطف خدا بوده...این حرفا چیه خدا خودش رزق و روزی شو میده و هواشو داره...شاید همین بچه ای که داری گله میکنی کلی برکت بیاره باخودش تو زندگیت...من خودمم بچه ناخواسته بودم

خدا خواسته كه اين بچه به دنيا بياد پس شايد با خودش يه معجزه بياره سخته ولي نا شكري نكن عزيزم

آخه وضع مالیمون روبه راه نیست ، گناهه این طفل معصوم 

بچه امکانان میخواد رفاه میخواد 

حکمت خداروشکر من دارم گریه میکنم واسه بچه اونوقت به یکی ک نمیخواد میده 🤷‍♀️ نگهش دار شما ک اول تا ...

هیچ کس از خانوادم خبر نداره ، به کسی نگفتم یکماهه درگیرم ، همش سونو آزمایش 

همه چیز برخلاف میل من پیش میره 

هیچ کس از خانوادم خبر نداره ، به کسی نگفتم یکماهه درگیرم ، همش سونو آزمایش  همه چیز برخلاف میل ...

دلم میخواست الان من میفهمیدم باردارم😔چقدر ذوق میکردم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نمیدونم اعتقادی به این ندارم که بچه روزیشو با خودش میاره ، چون باور ندارم چطور ممکنه با این وضع آخه